Les regidories de Benestar Social i Polítiques Inclusives, i Joventut i Cultura, al costat de CEAR, organitzen un any més l’Escola de Músiques del Món (ESMUMBU)

Post també disponible en: Castellano

Aquesta 5é edició forma part de la programació de la XVI Biennal de Música de Bunyol. Serà del 28 de juny al 19 de juliol. L’objectiu és afavorir la interculturalitat i previndre actituds i conductes d’intolerància, com ara el racisme i la xenofòbia. 

La Regidoria de Benestar Social i Polítiques Inclusives, juntament amb la de Joventut i Cultura, organitzen un any més l’Escola de Músiques del Món (ESMUMBU) del 28 de juny al 19 de juliol. El concert final serà el 22 de juliol. 

La Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat col·labora en aquesta iniciativa educativa i cultural enfocada a totes les edats, però més encaminada a un públic més juvenil i adult. Carles Xerri, regidor de Benestar Social i Polítiques Inclusives, destacava que l’objectiu és la mescla de cultures, coneixements i cultures d’altres països, amb un enfocament musical. 

Tots els que desitgen conéixer més sobre aquesta escola poden telefonar al 963162477 o enviar un mail a cearpv@cear.es (assumpte Esmumbu). També es pot inscriure entrant en el seguint formulari:

 
https://docs.google.com/forms/d/1i46oc-cbo9bxng58awosuopb640jfikcmnuajp3ouaq/edit


Les inscripcions estan des d’ahir ja publicades i no hi ha límit de participants, per la qual cosa s’anima a tots els veïns de la localitat, de la comarca i municipis confrontants s’inscriguen a aquesta escola intercultural. El projecte té com a objectiu establir en el municipi un espai que facilite el coneixement i reconeixement de les diverses cultures, i promoure la interculturalitat a través de la música. 
El projecte està emmarcat en la línia de treball de sensibilització de CEAR, que té entre els seus objectius afavorir la interculturalitat i previndre actituds i conductes d’intolerància, com ara el racisme i la xenofòbia.
En aquesta edició de ESMUMBU, els tallers es desenvoluparan els dimarts -28 de juny, 05,12 i 19 de juliol-, Comptarà amb la participació com a docents dels artistes: Gabriela Castillo- Argentina (veu), Faty Dembel – el Senegal (djembé), Agustín Caro -l’Argentina (guitarra) i la facilitadora de Biodanza, Inmaculada Belda – España. El divendres, 22 de juliol, se celebrarà el concert final amb les persones participants en els tallers, juntament amb les actuacions dels artistes Diego Lema (l’Equador), Zeresh Tanveer (el Pakistan) i Nataliya Klimenko (Ucraïna).
A més, la ESMUMBU formarà part de la XVI Biennal de Música de Bunyol, que enguany se celebrarà des del 2 de juliol al 12 d’agost. “Un revulsiu major en difusió que, segur, atrau a una gran quantitat de curiosos i amants de la cultura, de l’art i de la música”, sentència Xerri. 
Des de les regidories de Benestar Social i Joventut recorden que els tallers són gratuïts i intergeneracionals i animen a la ciutadania a participar d’aquesta proposta musical i integradora.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*