Critiquen que el “govern del Botànic de PSOE i Compromís segueix donant l’esquena a Benaguasil a l’rebutjar esmenes als Pressupostos de la Generalitat”

El alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra.
El alcalde de Benaguasil, Ximo Segarra.

Post també disponible en: Castellano

El PSOE, Compromís, Podem i en algunes votacions Ciutadans rebutgen esmenes dels Populars Comunitat Valenciana perquè el govern autonòmic s’invertisca en infraestructures dins el municipi.

“Fa unes setmanes el govern municipal de Benaguasil traslladava al grup popular a les Corts Valencianes una bateria d’esmenes als pressupostos que havia presentat la Generalitat Valenciana governada per PSOE, Compromís i Podem per a l’exercici 2021”, segons fonts del govern municipal.

“Entre les esmenes es trobava en matèria d’infraestructures, la finalització de la CV-50 entre Benaguasil i l’A3, una obra fonamental per al creixement del municipi i de Camp de Túria o l’execució d’obres per evitar la inundabilitat de la zona baixa de l’ municipi així com l’ampliació de col·lectors des Benaguasil fins a la depuradora situada a la Pobla de Vallbona. Totes aquestes propostes van trobar el vot en contra de PSOE, Compromís, Podem i fins i tot l’abstenció de Ciutadans”, han afegit.

“Tampoc és una necessitat per al Botànic de Ximo Puig i Mónica Oltra la posada en marxa del transport comarcal a Camp de Túria ni la reducció de la freqüència de pas del METRO Línia 2 que connecta Llíria amb València”.

“Els socialistes i nacionalistes van votar en contra també d’ampliar el servei de pediatria i obstetrícia a l’Hospital de Llíria i fins i tot de realitzar obres de condicionament per ubicar el Servei de Rehabilitació en el Centre de Salut de Benaguasil”.

“En matèria de polítiques inclusives, el govern de la Generalitat va rebutjar totes les propostes de sostenibilitat presentades per Benaguasil pel Grup Popular de les Corts com la inversió en els camins rurals situats dins el Parc Natural i la creació d’una zona d’esplai més segura en l’Àrea Recreativa de la Fenosa”.

“Una altra de les propostes plantejades des del Govern Municipal de Benaguasil al Grup Popular en els Corts Valencianes eren les obres d’ampliació del Centre Esportiu Hidrotermal o la implantació d’un aulari de l’Escola Oficial d’Idiomes en el municipi que poguera acollir inclús altres persones de distintes localitats. A totes i cada una de les esmenes plantejades els Grups Socialistes, Compreels meus i Podem van votar no”.

Per a l’alcalde Ximo Segarra, “aquesta és una vegada més el retrat d’un govern autonòmic que s’oblida de Benaguasil. Ja ho intuíem quan van presentar els Pressupostos 2021 a la nostra comarca i 4 ajuntaments del PSOE es portaven 18 dels 20 milions en inversions. Seguirem defensant un tracte just per a Benaguasil per molt que la Generalitat Valenciana s’obstine a intentar evitar el nostre creixement”.

D’altra banda des del govern municipal apunten que, “en uns mesos la Generalitat Valenciana va rebre de la Unió Europea en 3 anys els mateixos fons que hem rebut en els últims 15 anys. Des del govern local de Benaguasil pensem que la finalització de la CV-50 no pot esperar més i que la Generalitat Valenciana té l’obligació moral de deixar de menysprear Benaguasil”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*