La regidoria de Cultura Popular de Bunyol remarca que els actes realitzats aquest Nadal per als més petits “han estat totalment segurs”

Post també disponible en: Castellano

La situació sanitària per l’augment de casos actius per Covid19 va empitjorar en la localitat, per això l’Ajuntament de Buñol va decidir ajornar els actes culturals i festius que s’havien organitzat a partir del 28 de desembre.

La regidoria de Cultura Popular de Bunyol fa balanç de les activitats organitzades per Nadal. L’edil Rafa Pérez,responsable d’aquesta àrea al consistori buñolense, ha fet un balanç positiu de les activitats que s’han organitzat aquestesfestes nadalenques tan atípiques per als més xicotets de la casa.

El regidor Pérez, assegurava que tot i que des que aquest estiu van arrencar de nou els actes culturals, Bunyol sempre ha volgut continuar organitzant actes per a tots, “però la situació sanitària va empitjorar aquest Nadal, per la qual cosa ens vam veure abocats a prendre decisions dràstiques i desagradables per a nosaltres i per a la població com l’ajornament dels actes que teníem previstos “.

A pesar d’això, esta regidoria, junt amb l’Associació d’Empresaris i Autònoms de Bunyol, i la Regidoria de Desenrotllament i Comerç, han pogut organitzar en els primers dies de Nadal actes tan entranyables com la visita de Pare Noel en sidecar pels carrers de la població, o l’arreplega de cartes dels xicotets en una bola de vidre on tots van poder transmetre els seus desitjos o il·lusions per a estes festes, així com les seues peticions de joguets. Després d’això, en el Teatre Montecarlo també va poder realitzar-se un bonic i especial acte el diumenge 27 de desembre, on la distància i les màscares, va ser la tònica dominant, com ho ha sigut fins ara.

I per això, a pesar que en un principi es va dir que els Reis Mags visitarien els carrers de la localitat perquè els xicotets isqueren als seus balcons o finestres, “la situació sanitària va empitjorar, com en la resta de municipis i ciutats de la Comunitat Valenciana, i per això, parlem amb ells, els rebem en l’estació del tren, i quedem que deixarien un regal per a cada un dels xiquets de la localitat en diversos comerços, perquè passaren a per ells tant el dilluns 4 com el dimarts 5 de gener”, va afegir el regidor de Cultura Popular.

De totes maneres, va finalitzar el tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Buñol i responsable de Cultura Popular, “hem decidit ajornar els actes que teníem previst realitzar perquè quan la situació millore poder realitzar-los, perquè sempre hem pensat que la cultura és segura i necessària per a tots”.

Finalment, torna a reclamar a la ciutadania responsabilitat en el compliment de totes les mesures que des de hui estan vigents en tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*