CSIF inicia una recollida de signatures per a exigir una solució urgent a l’escassetat d’aparcament a l’hospital de la Ribera

Post també disponible en: Castellano

El sindicat adverteix que familiars i pacients es veuen obligats a aparcar en el polígon per falta de les necessàries places, la qual cosa pot causar retards en l’atenció

El sindicat CSIF ha iniciat una recollida de signar de treballadors i usuaris de l’hospital de la Ribera, situat a Alzira, per a exigir “mesures immediates amb la finalitat de resoldre la problemàtica existent per a poder estacionar”. La central sindical recorda que l’aparcament actual resulta insuficient i que famílies amb pacients es veuen obligades a deixar el seu vehicle a centenars de metres, en el pròxim polígon.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) recalca en l’escrit de recollida de signatures que “aparcar no és una qüestió de comoditat, sinó d’equitat i accessibilitat”. En aquest sentit posa l’accent que “molts dels nostres treballadors i pacients depenen del transport personal a causa de la falta d’opcions públiques adequades”.
El sindicat adverteix, a més, que “l’escassetat de places d’aparcament no solament genera estrés i frustració, sinó que pot ocasionar retards en l’atenció mèdica, augmentar el trànsit i, d’aquesta manera, dificultar l’accés als serveis d’emergència”.
La central sindical subratlla que mentre que la utilització del recinte hospitalari augmenta per l’envelliment de la població de la comarca, l’increment constant de visitants en llocs turístics com Cullera o El Perelló o la major plantilla, l’aparcament no ha ampliat espai. En l’actualitat no arriba a 500 places, una dada que contrasta, per exemple, amb els 1.800 treballadors de plantilla o amb els milers d’usuaris que cada dia necessiten acudir a l’hospital.
CSIF lamenta que pacients i acompanyants es vegen obligats, en massa ocasions, a aparcar a centenars de metres, en el polígon industrial pròxim o al costat de la carretera. El sindicat recalca que la solució al problema no pot dilatar-se més en el temps.
La central sindical explica que en la seua recollida de signatures insta tant l’Ajuntament d’Alzira, com a la Mancomunitat de la Ribera Alta, a Conselleria de Sanitat i a la Diputació de València al fet que adopten “mesures immediates”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*