CSIF reclama a la Conselleria de Sanitat que garanteixi els llocs de treball de l’actual personal de manteniment de l’Arnau-Llíria

Post també disponible en: Castellano

El sindicato CSIF exige a la Conselleria de Sanitat que “garantice todos los puestos del actual personal de mantenimiento del departamento de salud Arnau-Llíria, en la provincia de Valencia. La central sindical destaca su profesionalidad y su dedicación durante estos meses de pandemia y pide que, aunque cambie la empresa adjudicataria del servicio, estos trabajadores sigan en sus puestos”.

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) recorda que a principi de la pandèmia ja va reclamar al president de la Generalitat que “garantís que el personal extern que treballa per a les administracions públiques mantingui les seves retribucions i llocs durant aquesta crisi. En aquest sentit, alerta que el canvi d’empresa de manteniment provocarà l’acomiadament de més d’una desena d’empleats de l’departament Arnau-Llíria “.

El sindicat explica que es tracta de “treballadors externs de climatització, obra, pintura o serralleria als quals no està previst subrogar a partir del dia 15 de juny a la nova empresa”. La central sindical reclama que es reconegui “la capacitat i professionalitat d’aquests treballadors, que porten a terme tasques fonamentals de manteniment per a instal·lacions públiques, en la majoria dels casos des de 2015, i que coneixen a la perfecció una tasca tan específica com a imprescindible” .

CSIF, que s’adhereix a les protestes convocades pels afectats, destaca, a més, el seu “activitat i lliurament durant aquests mesos de pandèmia, en què han estats sempre disponibles i desenvolupant la seva tasca amb la màxima vocació, tot i el risc que comporta de patir contagi. el sindicat insta Conselleria de Sanitat a que garanteixi la continuïtat d’aquests professionals en els seus llocs i anuncia que, de no fer-ho, ha d’adoptar totes les mesures al seu abast perquè l’actual personal extern de manteniment de el departament de salut Arnau -Llíria conservi el seu treball i retribucions “.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*