L’Ajuntament de Bunyol elogia el compliment de les normes per part de consumidors, bars i vianants en aquests 3 dies de Fase 1

Post també disponible en: Castellano

Rafael Pérez, regidor de Patrimoni, ha confirmat que els caps de setmana hi haurà talls de carrers al tràfic per a afavorir l’increment de taules en les terrasses i el trànsit fluid de vianants

Rafael Pérez, regidor de Patrimoni de l’Ajuntament de Bunyol, en declaracions a Ràdio Bunyol TV, confirmava haver seguit les indicacions de l’Ministeri de Sanitat, intentant que els bars ofereixin un bon servei sense minvar el dret dels vianants a que es guarde la distància de seguretat amb les taules i entre els vianants.

Confirmava que en un percentatge alt s’havia intentat garantir la salut de tots els buñolenses però també promoure l’activitat econòmica. Assegura que hi haurà canvis excepcionals de cara a el cap de setmana com el tall de carrers a l’trànsit. Destacava el regidor de Patrimoni l’exemple d’algunes zones de la localitat en el compliment de les normes, com és en els locals de la Plaça 5 de Març, que han sabut posar-se d’acord i entre tots fer complir les normes de forma molt efectiva.

“En aquests tres dies que portem immersos en la Fase 1 s’ha comprovat als nostres carrers el compliment de tots, respectant els torns a les terrasses, sense aglomeracions en els comerços i seguint les mesures de seguretat i higièniques. Tot i així hem de continuar fent-ho, ia més tirar les màscares i guants que rebutgem en els contenidors corresponents. Cal ser cívics i respectuosos amb nosaltres i amb el Medi Ambient “, finalitzava Pérez.

  • L’Ajuntament de Bunyol ha llançat un banner informatiu per a tota la població al voltant de l’obertura de l’hostaleria en el qual indica les normes a seguir en aquesta Fase 1:
  • Les terrasses estan obertes a l’50% de l’aforament.
  • Distància física com a mínim de 2 m.
  • Pregunta a l’cambrer abans de seure per si la taula no està desinfectada.
  • Preferentment pagament amb targeta o altres mitjans electrònics.
  • La ocupació màxima dels lavabos serà d’una persona, excepte persones que puguin requerir assistència.
  • El ús de mascaretes és obligatori per als treballadors.
  • El local ha de disposar de dispensadors de gel hidroalcohólico.
  • No està permès l’ús de cartes i altres elements d’ús comú.
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*