DAPT@+T 22 posa en marxa el “Curs Terra Boval Wine Tourism”

Post també disponible en: Castellano

La proposta formativa ha sigut elaborada per l’equip de ADAPT@+T 22 i dissenyada per a donar resposta a la necessitat de comptar amb un nivell d’anglés especialitzat en enoturismo. Els continguts del curs aporten una aproximació a la cultura, paisatge i patrimoni del vi de Terra Boval.

El “Curs Terra Boval Wine Tourism” naix per a donar resposta a la necessitat plantejada per ocupadors i demandants d’ús del sector turístic, després de l’èxit obtingut en les dues edicions anteriors del Curs de Guies Acompanyants de Terra Boval, desenvolupats des del projecte experimental d’Ocupació ADAPT@+T. Aquestes formacions han tingut com a objectiu el desenvolupament turístic i les capacitats del territori i ara es completen amb una formació específica amb continguts en anglés sobre un dels sectors més dinàmics de la zona: el enoturismo.
El enoturismo és un dels pilars fonamentals del turisme de Terra Boval i exigeix més professionals especialitzats. Una de les formacions més demandades per empreses i professionals són els idiomes i específicament l’anglés aplicat al enoturismo. De tots és sabut que qualsevol professió requereix d’un idioma especialitzat i l’objectiu d’aquest curs és donar resposta a aquesta necessitat de comptar amb un anglés especialitzat, especialment en el enoturismo de Terra Boval.
Els coneixements que obtindran les persones assistents al curs seran: 
Aproximació a la nostra cultura, paisatge i patrimoni del vi utilitzant l’anglés com a via de comunicació. 
Aplicació de la terminologia especialitzada en cadascuna de les fases de l’elaboració dels diferents tipus de vi de Terra Boval i de la DOP Utiel-Requena. 
Comprensió i expressió de continguts relacionats amb el vi en anglés. 
Promoció del paisatge i del món del vi, boval fonamentalment, des del punt de vista turístic.
El “Curs Terra Boval Wine Tourism” està dirigit a persones demandants d’ús del sector turístic i enoturístico de la comarca, inscrites en LABORA o treballant en els departaments de enoturismo dels cellers de Terra Boval, amb coneixements previs d’anglés (nivell B1 MECR). El curs tindrà una duració de 24 hores lectives i es desenvoluparà de manera presencial durant la segona quinzena d’octubre. 
Les inscripcions podran formalitzar-se entre els dies 19 i 23 de setembre, mitjançant instància general des de la seu electrònica de la MITV.
ADAPT@+T 22 és un projecte experimental d’ocupació emmarcada en els programes AVALEM TERRITORI i EMPACE del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA), que persegueix els objectius fixats pel Pacte  Territorial per l’Ocupació i el Desenvolupament Local, signant per la Mancomunitat de l’Interior Terra del Vi al costat dels nou municipis de la comarca: Camporrobles, Caudete de las Fuentes, Xera, Fuenterrobles, Requena, Sinarques, Utiel, Venta del Moro i Villargordo del Cabriel.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*