Delegació de Govern demana extremar les precaucions davant l’empitjorament del temporal

El president destaca en Ontinyent y Orihuela que no se ha producido ninguna desgracia personal y ha instado a la responsabilidad y prudencia ciudadana.
El president destaca en Ontinyent y Orihuela que no se ha producido ninguna desgracia personal y ha instado a la responsabilidad y prudencia ciudadana.

Post també disponible en: Castellano

Davant la previsió d’empitjorament del temporal de pluges durant les pròximes hores, la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana fa una crida a la població perquè extremi les precaucions.

Segons les informacions remeses per l’Agència Estatal de Meteorologia, al llarg de la tarda d’avui i durant matí, la intensa pluja tornarà a afectar a aquelles zones en què ho ha fet en les últimes hores, alhora que es manté l’alerta vermella a tota la província d’Alacant i s’amplia a gairebé tota de la de València.

Les comarques en què es preveu una major afectació del temporal seran totes les de la província d’Alacant, i la Ribera Alta i Baixa a la província de València. Així mateix, també es preveu intensificació de les precipitacions a l’àrea metropolitana de la ciutat de València.

Aquesta Delegació recorda que tots els efectius de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat estan en alerta per garantir la màxima seguretat a les persones. De fet, la Generalitat Valenciana ha sol·licitat l’activació de la Unitat Militar d’Emergències per fer front a la situació provocada per les fortes pluges a Oriola, Redován, Bigastro i voltants.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*