Ximo Puig ofereix l’ajuda de la Generalitat per recuperar com més aviat millor la normalitat a les localitats afectades per les pluges

Post també disponible en: Castellano

El president destaca en Ontinyent y Orihuela que no se ha producido ninguna desgracia personal y ha instado a la responsabilidad y prudencia ciudadana.
El president destaca a Ontinyent i Oriola que no s’ha produït cap desgràcia personal i ha instat a la responsabilitat i prudència ciutadana.

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha ofert l’ajuda de la Generalitat per recuperar com més aviat millor la normalitat a les localitats de la Comunitat Valenciana afectades pel temporal de pluges. Així, el cap de l’Executiu valencià ha recordat la importància de la cooperació entre les diferents administracions per “superar les dificultats generades” en diversos municipis.

Segons Puig, “en qualsevol episodi d’emergències el fonamental és que no hi hagi cap desgràcia personal, i totes les institucions han de col·laborar per ajudar els veïns a sortir d’una situació difícil”.

A més, el president ha instat a la responsabilitat i prudència de la ciutadania “ja que és bàsic -ha asseverat- que no es prenguin decisions equivocades i que siguem capaços de mantenir la serenitat”.

Així s’ha manifestat aquest dijous el president de la Generalitat, que s’ha desplaçat a les comarques afectades pel temporal i ha visitat els municipis d’Ontinyent i Oriola. Ximo Puig ha explicat que es tracta d’un episodi “del qual s’havia estat alertant durant tota la setmana” i que la DANA “està atacant durament moltes comarques de la Comunitat però molt especialment la Vall d’Albaida”, on s’ha produït un episodi de pluges de “gran intensitat”.

Puig ha afirmat que la Generalitat abordarà “la recuperació, rehabilitació i restauració dels municipis quan acabi la DANA” i que els veïns i veïnes “tant d’Ontinyent com d’altres localitats de la Vall d’Albaida, així com d’Oriola i la Vega baixa, a més de la resta de comarques de la Comunitat Valenciana van a comptar amb el nostre suport “.

A Oriola, on ha mantingut en l’Ajuntament una reunió informativa per conèixer les incidències registrades en aquest municipi del Baix Segura, el president ha agraït així mateix el treball de les Forces i Cossos de Seguretat “per garantir la seguretat de les persones”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*