Dos bombers requereixen atenció mèdica en l’extinció de l’incendi d’una empresa d’alimentació en el polígon de La Pobla de Vallbona

Post també disponible en: Castellano

El Consorci Provincial de Bombers de València s’hi ha mobilitzat prop de les 00,30 hores de la matinada d’este dijous a un incendi industrial a la Pobla de Vallbona, que afectava una esplanada de palets pertanyent a una empresa del sector alimentari. 

Cal assenyalar també que, a causa de les elevades temperatures, dos dels efectius de bombers que estaven treballant hi van haver de ser atesos per mitjans sanitaris i traslladats a centre hospitalari, on es van acabar de recuperar. 

Fins a les instal·lacions, ubicades junt al costat de la carretera Valencia-Ademuz, es van desplaçar huit dotacions de bombers del Consorci dels parcs de Paterna, L’Eliana, Moncada, Torrent, Alzira i Burjassot, sergent de Paterna i oficial de guàrdia. 

El foc estava totalment estés per la zona exterior dedicada als palets, encara que els bombers hi van frenar el seu avanç i no hi va afectar l’interior de les instal·lacions. L’incendi s’hi ha donat per controlat a les 06:40 h i en estos moments, a primeres hores del matí es treballa amb una dotació i una unitat de comandament per acabar de refrescar. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*