El Atl. Macastre cau golejat per 3-0 a casa contra el Camporrobles; i el Atl. Turís-Paiporta, suspès per la pluja

Post també disponible en: Castellano

Una mala primera meitat ha cremat a un Macastre amb baixes sensibles. En un partit que va acabar amb 0 gols a 3 per al Camporrobles, als de Macastre els va faltar intensitat, també atès que tenien baixes sensibles i el temps no va acompanyar. Però res que justifiqui que en 25 minuts els de Macastre no aconseguissin aguantar defensivament al rival, que els va endossar 2 gols al 10 ‘i 35’, i va deixar molt tocats als locals, que mentalment es van cremar i van veure llunyana la probabilitat de donar-li la volta a la situació.

A la segona meitat tampoc donaven sensació que poguessin revertir molt les coses, perquè encara que ho van intentar, no arribaven a l’àrea rival amb prou contundència com per posar en dificultats a la defensa rival. Per això, quan ja només els quedava aguantar i intentar una contra, Juanjo va tornar a fer mal al 78 ‘amb el seu doblet personal i ja matava qualsevol aspiració local d’intentar sumar punts i seguir escalant en la taula.

L’Atlètic Macastre continua en el lloc 14 amb 17 punts.

Turís Atlètic-Paiporta

L’Atlètic de Turís ha hagut de suspendre el seu partit davant Paiporta i informarem quan sapiguem quan es disputa i recupera. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

 

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*