El camp municipal de futbol d’Utiel estrena gespa artificial

El campo municipal “La Celadilla” renueva el césped artificial y los cañones de riego.
El campo municipal “La Celadilla” renueva el césped artificial y los cañones de riego.

Post també disponible en: Castellano

El campo municipal “La Celadilla” renueva el césped artificial y los cañones de riego.
El camp municipal “La Celadilla” renova la gespa artificial i els canons de reg.

Utiel compta amb camp de futbol renovat després de la substitució de la gespa artificial i dels canons de reg d’aquesta instal·lació esportiva que mantindran en perfecte estat el camp de joc.

En concret, la intervenció ha suposat la substitució de la gespa antic del camp de futbol municipal per una gespa artificial que reunís les condicions òptimes per a aquesta pràctica esportiva.

L’any 2017 es reacondicionó la gespa amb la retirada de diverses tones de cautxú, el raspallat per anivellar el farciment del terreny i la neteja i el bufat perimetral. No obstant això, l’ús continuat d’aquesta instal·lació esportiva i el consegüent deteriorament de la gespa ha portat finalment a la substitució integral del camp de joc.

L’obra de substitució ha consistit en l’extracció de la gespa antic mitjançant maquinària especialitzada, l’enrotllat de la gespa, la separació del farcit i la neteja de canaletes. Finalment, s’ha procedit a la col·locació de la nova gespa amb la reutilització de l’farcit extret. A aquesta actuació cal sumar la substitució dels canons de reg del camp de futbol.

L’adequació d’aquesta instal·lació millorarà substancialment la pràctica esportiva dels prop de 200 joves futbolistes de l’Escola de Futbol Base d’Utiel i del Club Esportiu Utiel que entrenen setmanalment al camp de futbol “La Celadilla”

A aquesta intervenció en el propi camp de futbol, ​​cal sumar l’adequació del camí de “La Celadilla”, recentment asfaltat. Amb aquesta actuació, a més de millorar notablement la circulació per aquest transitat camí, es facilita l’accés al recinte i s’eliminen els problemes de brutícia que generava la polseguera de l’anterior camí de terra a la gespa artificial.

El camp de futbol ‘La Celadilla’ es va inaugurar el 6 de setembre de 1986 i compta amb instal·lació de gespa artificial des de fa més de 10 anys.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*