El candidat a l’alcaldia d’Utiel, Ricardo Gabaldón, visita les zones afectades per la Fedra al costat de la candidatura de la qual forma part

Post també disponible en: Castellano

En la vesprada d’ahir, dijous 25 de maig, diferents punts agrícoles del municipi d’Utiel es van veure greument afectats per les intenses pluges i la caiguda de pedra.
Ricardo Gabaldón, juntament amb Aitor Iniesta Ortiz, Rocío López Badi, i Félix Ortiz Ortiz, tots ells components de la llista electoral que es presenta a les eleccions del diumenge 28 de maig, van visitar diferents zones afectades per la caiguda de pedra del terme municipal de utiel.
“La candidatura del Partit Popular d’Utiel, se solidaritza davant les pèrdues patides en diferents punts del nostre terme municipal”, van manifestar els seus components
“La pedra ha tirat per terra el treball de tot un any, provocant una catàstrofe incalculable als agricultors d’Utiel i els seus llogarets. El Partit Popular d’Utiel, i especialment Ricardo Gabaldón, es posen a la disposició dels agricultors utielanos per a poder transmetre les seues preocupacions als òrgans competents i realitzar les gestions pertinents”, agreguen. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*