El PSOE de Requena implementarà diversos programes per a ajudar al comerç local

Post també disponible en: Castellano

El Partit Socialista de Requena durà a terme diversos programes per a continuar ajudant al comerç local, tal com es compromet en el seu programa electoral amb el qual concorre a les eleccions del pròxim diumenge.

L’alcalde de Requena i candidat socialista a la reelecció, Mario Sánchez, ha destacat que el comerç local “és necessari per a vertebrar els municipis”. “Gràcies als comerciants hi ha vida als carrers, millora l’economia local i, a més, es creen llaços professionals i personals amb els clients”, ha subratllat.

Per això, el PSOE es compromet a mantindre les campanyes *RequeCompra amb bons comercials en els quals el client només paga el 50% de la seua compra i l’altre 50% ho aporta l’Ajuntament.

A més, els socialistes posaran en marxa el programa “Reactivem”, un nou servei de 
transmissió empresarial que intermèdia entre cedents i emprenedors per a convertir el tancament d’una empresa o el final d’una activitat en una oportunitat per a una persona emprenedora que vulga donar-li continuïtat. 

El PSOE de Requena també durà a terme la iniciativa “Pugem Persianes!”, per a impulsar l’activitat econòmica i l’ocupació a través de la dinamització de locals buits en planta baixa i la cobertura de les despeses d’inversió de l’activitat empresarial.

Aquestes ajudes es dirigiran a cobrir les despeses d’inversió de l’activitat empresarial sempre que impliquen la posada en marxa d’un negoci en un local en planta baixa que prèviament haguera estat buit. 
Els socialistes de Requena faran costat als comerços locals i a l’hostaleria per a millorar la seua labor i 
promocionar les activitats locals enfront de les externes.
“El foment del comerç de proximitat és un element principal del nostre ADN i així ho hem demostrat amb les ajudes durant i després de la pandèmia”, ha assenyalat Mario Sánchez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*