El CD Bunyol es reforça amb Martín Farinós a l’espera de la volta a la competició la propera setmana

Post també disponible en: Castellano

Aquesta setmana han donat principi els entrenaments el CD Buñol, que després d’una curta fase precompetició de dues setmanes, serà per al cap de setmana del 13 i 14 de març, quan es reiniciarà la competició de lliga després de les últimes dades favorables de contagis per Covid-19 a la Comunitat Valenciana.

El club ha anunciat l’alta de Martín Farinós en la plantilla del primer equip. “El jugador, provinent del Sant Marcelino, on a més de militar en el primer equip, es va formar en les seues categories inferiors, ha estat treballant des de principis de temporada amb tota la plantilla, recuperant-se d’una greu lesió i mostrant una gran implicació i sacrifici que ara es veu recompensat. Benvingut Martín; i esperem que els nostres aficionats puguen gaudir en breu de veure als seus collint victòries”, han manifestat.

Des del club blanc han volgut “agrair l’esforç i treball realitzat des de casa pels nostres jugadors i cos tècnic, atés que, amb les limitacions marcades pel confinament, no han deixat de preparar-se des dels seus domicilies per a l’anhelat retorn a la competició. Estem segurs que aqueix esforç es veurà recompensat i tornarem a continuar amb la dinàmica positiva amb les quals acabem abans de la suspensió de la competició a causa de la pandèmia”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*