El CD Bunyol finança un primer lliurament de 1.300 ampolles d’aigua i 500 màscares quirúrgiques a la residència de majors de la localitat

Post també disponible en: Castellano

El Club Esportiu Bunyol ha informat a través i la seva pàgina web de la donació realitzada per part de la Junta Directiva de l’entitat, “mitjançant aportacions personals dels seus membres i després de consultar amb la Direcció de la Residència de Majors de la localitat quines eren les seves necessitats prioritàries, ha efectuat un primer lliurament de 1300 botelles d’aigua i 500 màscares quirúrgiques “, segons han explicat.

“Com bé saben els nostres aficionats, fa poc més de dos anys, la nostra històrica institució va estar a la vora de la desaparició. Si el nostre club va aconseguir superar aquells durs moments va ser gràcies a el suport del nostre poble, que es va bolcar amb nosaltres. Gràcies a centenars de petites aportacions dels nostres veïns, patrocinadors i institucions, vam aconseguir sortir d’aquella situació i poder seguir representant a amb orgull al nostre poble mentre encarem el nostre imminent centenari “, afegeixen des del CD Bunyol.

“El poble no va deixar caure a el Club Esportiu Bunyol. I el Club Esportiu Bunyol no deixarà caure al seu poble. Aquesta terrible pandèmia que estem patint afecta especialment als nostres majors, a una generació que s’ha deixat la vida perquè nosaltres, seus fills i néts, puguem tenir una vida millor que la que ells han tingut. Tot el que hem estat, som i serem, l’hi devem a ells. Tots hem tingut o tenim algun familiar o ésser estimat en la Residència de Majors, i no solament com a resident, sinó que també tenim a més de 70 treballadores del nostre poble tenint cura d’ells, les quals mereixen la major de les nostres admiracions per la seva enorme tasca en aquests moments tan complicats “.

A més i “davant d’aquesta situació, el Club Esportiu Bunyol va a organitzar una campanya solidària perquè tots els nostres socis, patrocinadors i simpatitzants puguin fer aportacions amb les quals puguem finançar un segon lliurament de material a la Residència de Majors. Qualsevol aportació és més que benvinguda, sigui quina sigui la seva quantia. Un gra de sorra pot ser insignificant, però molts junts formen una platja “.

Les dades per efectuar donacions, mitjançant transferència bancària, són els següents:

IBAN: ES94 3058 7010 4627 2000 3824

Titular: Club Deportivo Buñol

Concepto: Donativo COVID-19

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*