Sanitat confirma oficialment 311 positius per coronavirus i 23 morts al Departament de Salut de Manises

Post també disponible en: Castellano

Després de setmanes de ser reclamats per diferents mitjans de comunicació, ens ells tucomarca.com, el Govern valencià ha fet públiques les dades dels contagiats i dels morts per coronavirus a la Comunitat Valenciana en cada departaments de salut mitjançant una nova pàgina web que ha desenvolupat al costat de l’Institut de Cartografia Valencià i que està previst que s’actualitzi de manera diària.

El Departament de Manises cobreix la demanda sanitària de 207.215 persones procedents dels 14 municipis adscrits i que són, a més de Manises, els d’Alborache, Bunyol, Macastre, Yàtova, Xest, Chiva, Quart de Poblet, Godelleta, Turís, Loriguilla, Riba-roja , Aldaia i Mislata.

En aquesta esmentada àrea geogràfica, les dades de què disposa la Generalitat Valenciana a data de el 10 de març són d’un total de 311 positius, amb 23 morts, el que ofereix una taxa de positius de l’150,1 i una taxa de mortalitat de l’ 11.1. Unes dades que, segons la comparativa amb altres departaments situen el de Manises en el grup dels que estan lleugerament per sota de la mitjana pel que fa a afecció de la pandèmia.

Després de l’estudi del les dades disponibles fins aquest dissabte, es pot observar que l’àrea metropolitana de València reuneix el major nombre de contagis de la la Comunitat Valenciana. De fet, els departaments de salut dels hospitals de referència de la capital se situen entre els primers llocs pel que fa a nombre de contagis i morts. Destaca també, pel que fa a la major taxa de contagis per cada cent mil habitants, el Departament de Requena (621,5), que atén 51.489 ciutadans.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*