El Centre de Salut de Bunyol suspèn les visites programades encara que s’atendrà els pacients que el precisen

Post també disponible en: Castellano

Es mantindran les visites de pediatria, matrona, ginecologia, tècnic de raigs, rehabilitació i els especialistes els dies programats

El comunicat emés pel Centre de Salut en el dia de hui, dilluns 10 de gener informa que:

“Davant la situació de desbordament produït per l’augment dels casos de Covid, ens veiem obligats a suspendre totes les visites programades, de metges d’atenció de primària i infermeria en els pròxims dies i fins a un altre avís.  

Es mantindran les visites de pediatria, matrona, ginecologia, tècnic de raigs, rehabilitació i els especialistes els dies programats.

Les visites del dia de hui dilluns, s’atendran en la mesura que siga possible. 

Totes les cites cancel·lades hauran de tornar a sol·licitar-se una vegada que tornem a obrir les agendes mèdiques.

Demanem disculpes i treballem intensament per a poder reprendre el servei amb normalitat al més prompte possible.”

“El centre mantindrà les seues portes obertes”

Des del Departament de Salut de Manises han precisat a més que el Centre de Salut de Bunyol mantindrà “les seves portes obertes a la totalitat dels pacients que requereixin ser atesos i s’organitzarà aquesta atenció segons els criteris clínics de priorització com sempre s’ha fet, atesa la situació *epidemiologica en la qual ens trobem”.

“S’ha produït un error de transmissió en la informació des de l’assistència sanitària a la ciutadania. Volem fer una crida a la població protegida del Departament de Salut perquè es continuïn extremant les mesures de seguretat ja que ens trobem davant un moment delicat de la pandèmia”, han afegit.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*