La Comunitat Valenciana registra 247 nous casos de coronavirus, 22 morts més i 2.289 altes

Post també disponible en: Castellano

La Comunitat Valenciana ha registrat fins aquest dissabte un total de 2.289 altes a persones amb coronavirus (204 més des de l’actualització d’aquest divendres): 24 a la província de Castelló, 764 a la d’Alacant i 1.301 a la província de València, segons els dades facilitades aquest diumenge a la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública.

A més, s’han detectat 247 nous casos positius, que eleven a 8.578 el total, dels quals 1.457 es troben ingressats a l’hospital i 332 d’ells a l’UCI.

Dels 247 nous casos positius, 57 es troben a la província de Castelló, 31 a la d’Alacant i 159 a la de València.

Per províncies, el nombre total de casos positius és de 1.054 a la província de Castelló (230 hospitalitzats, 43 d’ells a l’UCI), 2.993 a la província d’Alacant (422 hospitalitzats i 124 d’ells a l’UCI) i 4.526 a la província de València (805 hospitalitzats i 165 d’ells a l’UCI). A més, hi ha 5 casos que no s’han assignat encara.

El nombre de professionals de la Sanitat que han donat positiu en total és de 1.459 (179 a la província de Castelló, 581 a la d’Alacant i 699 a la província de València). D’aquestes persones, han rebut ja l’alta 352.

Fins a l’actualitat s’han produït un total de 818 morts a la Comunitat Valenciana: 99 a la província de Castelló, 327 a la Alacant i 392 a la de València.

Les proves que han donat un resultat negatiu fins al moment són 27.832.

Fins al moment, 2.352 professionals de la Sanitat s’han inscrit a la borsa de treball habilitada per la Conselleria de Sanitat perquè personal mèdic i d’Infermeria jubilat amb edats fins als 70 anys i personal facultatiu que encara no té especialitat puguin ajudar a combatre el coronavirus.

· Personal mèdic jubilat amb menys de 70 anys: 104

· Persones graduades en Medicina sense especialitat: 1.033

· Persones graduades en Infermeria: 1.161

· Personal d’Infermeria jubilat amb menys de 70 anys: 54

Actualització de la situació en residències

En aquests moments hi ha casos positius en 95 centres (14 a la província de Castelló, 23 a la d’Alacant i 58 a la província de València).

· Residents que han donat positiu: 1.073

· Personal treballador positiu en aquests moments: 257

· Residents que han mort: 253

A dia d’avui, es troben sota vigilància activa de control sanitari 18 residències a la Comunitat Valenciana: 4 a la província de Castelló, 5 a la d’Alacant i 9 a la província de València.

Informació al web amb actualització de les dades de coronavirus

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ofereix un nou espai al portal web sanitari de coronavirus on es podrà consultar l’evolució diària de casos, defuncions i altes, així com el nombre total de positius i de morts per departaments de salut.

Aquesta eina s’ha desenvolupat amb la col·laboració de l’Institut de Cartografia Valencià i conté una sèrie de dades que s’actualitzaran de manera diària.

D’una banda, es podran consultar les dades de l’últim dia (casos positius, persones recuperades i morts). De l’altra, dues gràfiques. La primera mostrarà l’evolució, dia a dia, de positius, defuncions i altes, i la segona inclourà també hospitalitzats i ingressats a UCI, mostrant així l’evolució de la corba d’aquesta pandèmia a la Comunitat Valenciana.

Les persones usuàries comptaran també amb una secció que mostra informació per departaments de salut. Es tracta, d’una banda, d’un mapa interactiu en el qual es podran seleccionar els diferents departaments de salut per saber quants casos positius s’han confirmat en cada un d’ells i el nombre de morts. D’altra banda, s’aporta una taula que ordena els departaments per nombre de positius. A més de l’nombre total i les morts que s’han produït, es mostra la taxa de positius per cada 100.000 habitants.

Finalment, hi ha un registre de l’total de casos positius a la Comunitat Valenciana, les persones mortes, les persones donades d’alta i les que es troben hospitalitzades i en UCI.

Tota la informació actualitzada: consultar aquí

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*