El CD Bunyol li passa per damunt a l’UD Quart de Poblet (5-0) i es manté en la lluita pels llocs de promoció

El Club Esportiu Bunyol continua guanyant, convencent i sumant de tres. La víctima d’aquesta setmana ha sigut l’UD Quart de Poblet, conjunt al qual els blancs li van endossar cinc gols i al qual van superar en tot moment durant el partit disputat en el Beltrán Báguena.

Una victòria que els permet als de la Foia continuar tenint molt a prop els llocs de la taula del grup segon de la Regional Preferent que donen dret a jugar la promoció ascens a Tercera Divisió.

Gran vesprada de gols

El primer punt dels cinc per als locals a pujar al marcador va ser obra de Gerald, en el minut 11; i set minuts més tard ho faria el de Ricky, qui a més tornaria a fer diana i doblet en el minut 67. Abans, en el 61, seria Duco qui marcaria de nou i Aarón tancaria amb el cinqué gol una gran vesprada per a les aspiracions del CD Bunyol aquesta temporada.

No obstant això, la victòria per 3 gols a 1 del segon classificat, el Paiporta CF, contra el líder, el CD Utiel, qui ha patit la seua primera burxada en mesos, ha fet que els tres primers llocs de la taula romanguen immòbils.

D’aquesta manera, el CD Bunyol se situa quart gràcies als seus 52 punts; per darrere del CF Recanvis Colón que compta amb 54; la segona posició la continua ocupant el Paiporta CF amb 56 punts; i el CD Utiel que encara que manté el seu lideratge amb 61 punts, cedeix espai en favor del segon.