El Centre de Residències del CE Xest este recull aliments per a Càritas malgrat no poder celebrar la seua tradicional carrera solidària a causa de la pandèmia

Post també disponible en: Castellano

La huitena edició de la carrera solidària del Centre de Residències del Complex Educatiu de Xest, prevista per a finals de febrer, s’ha hagut d’adaptar als temps de pandèmia, suspenent la prova però donant-li un impuls a la recollida d’aliments que es realitza entre alumnat, professorat i altre personal del centre per a donar-los a Càritas Cheste.
“Davant la complicada situació actual decidim que aquesta iniciativa solidària havia de realitzar-se igualment; encara que per la normativa sanitària no poguérem celebrar la carrera, res ens impedia dur a terme la recollida d’aliments”, ha explicat el director del Centre de Residències, José Bermejo. “Enguany tot el personal del centre, sense excepció, ha aportat 5 euros per la compra d’un dorsal simbòlic i ha portat aliments i, a canvi, han rebut una samarreta tècnica. Els diners sobrants s’ha dedicat a adquirir més menjar, per la qual cosa segurament hem superat els 500 quilos de mitjana de les anteriors edicions. A més, l’Ajuntament ha tornat a col·laborar amb marxandatge per a obsequiar als i les participants”.
Enguany el nombre d’alumnes i alumnes del centre s’ha reduït, ja que les habitacions han de ser individuals per a previndre contagis, passant de 560 a 366. Tots ells i elles s’han organitzat per a portar aliments de diferents tipus en cada residència per a abastar, d’estar forma, les necessitats nutricionals bàsiques.
“En temps de pandèmia són necessàries, més que altres anys, aquest tipus d’accions solidàries per a fer costat a les ONG que estan ajudant a tanta gent vulnerable, per la qual cosa l’Ajuntament felicita el centre de residències per haver realitzat la donació a Càritas malgrat no poder celebrar la carrera”, ha declarat l’alcalde, José *Morell.
“La nostra aportació és testimonial, es tracta sobretot d’agrair al Complex Educatiu de Cheste totes les facilitats que ens dóna a nivell esportiu a la població. L’alumnat de la
*EDM de natació realitza la seua activitat ací sense cap cost, ens han permés celebrar carreres d’orientació en les seues immillorables instal·lacions i, en definitiva, sempre són ací per a l’Ajuntament, estem en deute amb ells”, ha destacat el regidor d’Esports, Francisco Llorens.
De manera simbòlica, l’alumnat vestirà la samarreta de la carrera en el menjador un dia de la setmana vinent.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*