El Centre de Salut de Xest informa sobre una disminució de PCR positives en la població en l’última setmana

Centro de Salud de Cheste.
Centro de Salud de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

A través d’un comunicat, el Centre de Salut de Cheste ha informat sobre el descens de PCR positives en la població durant l’última setmana. “Aquesta millora és deguda, sobretot, a la col·laboració de la població en aïllaments domiciliaris i a les mesures de prevenció, com a distància social i mascaretes, a més de a la col·laboració de les institucions locals”, afirmen els sanitaris i les sanitàries. “La bona evolució de la pandèmia a l’última setmana ens dóna optimisme per al següent repte que és l’obertura dels col·legis aquest dilluns 7 de setembre”.

D’altra banda, el Centre de Salut ha comunicat que l’inici de la campanya de la vacunació antigripal es produirà en els primers dies d’octubre, sense tenir encara data oficial d’inici.

Dades de coronavirus a Xest

Tal com ha informat el Centre de Salut, el total de positius a Cheste des de març és de 69, dels quals 52 es van registrar a partir de la segona quinzena de juny. I concretament, 32 d’aquests 52 casos positius es van donar entre els dies 20 a l’25 d’agost. “En aquest període no hi ha hagut morts i només tenim detectats tres ingressos, cap de gravetat”, anuncien en el comunicat. “En alguns mitjans de comunicació s’han donat dades amb valors de 412 a la nostra població. Aquestes dades són d’incidència acumulada i representen el nombre de casos que tindria la població si aquesta tingués 100.000 habitants en un període de temps. En un valor que servix per comparar poblacions de diferent grandària, però no vol dir que tinguem aquests casos”.

Les dades es poden consultar a http://coronavirus.san.gva.es/es/estadisticas 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*