El Cicle d’Art “Tardor a Pinzellades” de Buñol continua amb dues excel·lents exposicions i homenatge a Juan Manuel Aparisi

Post també disponible en: Castellano

Fins al 18 de desembre Buñol es vist d’art amb Tardor a Pinzellades. Aquest cap de setmana hi haurà teatre exposicions per a tots els gustos.

Dissabte passat 16 d’octubre va arrancar Tardor a Pinzellades a Buñol amb la presentació d’aquest cicle d’art en la Plaça del Molino Galà i la posada en escena de l’espectacle “Rojo” de Mirella Miracle.

Juan Luis Pallás, edil de Cultura a l’Ajuntament de Buñol, ha titllat d’acte tendre i molt bonic el que va tindre lloc i amb el qual no podia començar millor aquest cicle d’art. Aquesta setmana, diu, “està dedicada a les exposicions i als espectacles. No pot faltar ningú a “Lú”, acte per a tota la família, i la increïble posada en escena de “Muliere”, dansa amb xanques.

Acte bonic i tendre espectacle. Arrancada meravellosa. Setmana d’exposicions i espectacles. Dl. és per a tota la família, és preciós i dansa amb xanca com és Muliere. “Hi ha un gran grup de persones que col·laboren en què aquest conjunt d’esdeveniments culturals siguen un èxit. Tots els veïns i visitants estan convidats a participar i també, si ho desitgen, degustar les suculentes tapes que han preparat els bars amics d’aquest cicle d’art dins de la Ruta de la Tapa, en la qual ha col·laborat l’Associació de
Empresaris i Autònoms de Buñol. També en el mural de la Costa Rosegue sobre el comerç local han col·laborat. Finalment, estem treballant en un altre mural amb l’IES Foia de Buñol Això marxa i Buñol
torna a demostrar la seua passió per l’art”.

Aquest cap de setmana continua. Demà divendres a les 18h i a les 19h, en dues passes, podrà veure’s “Lú” de Maduixa Teatre en el Teatre Montecarlo. El dissabte, en la Plaça Manuel Carrascosa, es representarà “Muliere” de Maduixa Teatre a les 12h. A la vesprada, a les 18.30h es presentaran les exposicions Josie Mccoy, “Les muses de Josie Mccoy”, a la Sala del Oscurico del Castell de Buñol, i també l’exposició “Poesia del detall” d’Inés Fuertes, a la Sala Turisme de Buñol. Estaran fins al 21 de
novembre d’11 a 14h els caps de setmana.

El diumenge a les 12h es presentarà l’exposició/homenatge a Juan Manuel Aparisi al Molino Galà de Buñol. Aquesta localitat ret homenatge a algun dels seus excel·lents artistes. En aquesta edició s’ha représ aquest costum, pensant-se en l’obra i persona de l’artista buñolense Juan Manuel Aparisi. El mateix autor ha dit sentir-se molt emocionat i il·lusionat amb aquest homenatge i amb aquesta exposició.
Aquesta exposició en ser a la biblioteca municipal podrà veure’s també en horari de biblioteca i no els caps de setmana.
Es tracta d’una exposició que recull la seua vida en tots els seus vessants i que ha visitat nombroses sales d’exposicions de tota la geografia nacional. Ara ve al seu poble, i a més ho fa retent homenatge a tota la seua trajectòria. En la presentació d’aquesta exposició Juan Manuel Aparisi oferirà un espectacle musical i d’humor de mans de grans professionals, que reflecteix la seua vida, la mescla de la música, de l’art, de la pintura, i de l’humor. Un gran espectacle que podrà veure’s aquest diumenge a les 12h. al Molino Galà de Buñol.

La setmana vinent estarà el Concurs de Pintura Ràpida i el lliurament de premis del Concurs de Fotografia “Barri Sant Rafael” de Buñol. Serà el dissabte 30. I el diumenge 31 s’inaugurarà la intervenció del Ganchillo Solidari al Molino Galà. Finalitzarà el dia amb una espectacular vetlada nocturna amb intervencions lluminoses amb música de flamenc Trio i Estimares en Sant Lluís.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*