L’Hospital de Manises, reconegut entre els 10 millors hospitals valencians pels Premis BSH

Post també disponible en: Castellano

Aquest guardó s’ha entregat valorant de manera positiva la gestió sanitària i qualitat assistencial del centre sanitari i situant-lo entre els hospitals generals de referència

A més, ha sigut nominat pels Best Spanish Hospital Awards (BHS) en les categories de Matern-Infantil, Renyó-Vies Urinàries i en els resultats globals

D’entre els 122 hospitals que optaven als premis, Manises es troba entre els 3 únics hospitals públics valencians nominats

L’Hospital de Manises ha sigut reconegut entre els 10 millors hospitals valencians pels Premis Best Spanish Hospital Awards (BHS). Aquesta iniciativa organitzada per Higia Bechmarking i ASHO premia la gestió clínica dels centres, tant públics com privats, de tot el territori nacional. A més, d’entre el centenar de centres que han optat al premi, l’Hospital de Manises es troba entre els tres únics hospitals públics premiats de la Comunitat Valenciana en la categoria d’hospitals generals i de referència.

Després de l’avaluació de 250 indicadors de qualitat assistencial i funcionament, el centre hospitalari valencià ha quedat finalista en les categories de Gestió Global, Matern-Infantil i Renyó-Vies Urinàries. “Aquest premi suposa un reconeixement extern i objectiu de l’assistència sanitària segura i de qualitat que sempre han oferit el Departament de Salut de Manises i que així li correspon com a hospital públic integrat en la xarxa sanitària pública de la comunitat valenciana”, explica el Dr. Ricardo Trujillo, gerent del Departament de Salut de Manises.
En aquesta tercera edició, en la qual es busca reconéixer els millors exemples de gestió sanitària dels centres hospitalaris, l’Hospital de Manises es troba entre els hospitals públics valencians reconegut. A més, en la passada edició ja va rebre dos guardons en els serveis de diagnòstic de Malalties Respiratòries i Gestió Global sent considerat com un centre sanitari de referència en totes dues àrees en un context extraordinari i únic com va ser la crisi sanitària derivada del Covid-19.

A més d’aquest premi, l’Hospital de Manises es troba també entre els 38 centres reconeguts com els millors hospitals del país en la 21a Edició dels Premis Hospitals TOP 20 atorgats cada any per IQVIA Healthcare. L’objectiu del Programa TOP 20 és identificar els patrons de bona pràctica i reconéixer la labor d’aquells centres que han obtingut millors resultats en el procés d’avaluació. En aquest cas, l’Hospital ha sigut guardonat per la gestió hospitalària global.

Excel·lència Professional i Humana

L’Hospital de Manises és el centre sanitari públic amb més àrees acreditades per diferents normes de qualitat segons el Registre Autonòmic de Certificacions en Qualitat de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública. Així, el centre compta amb la màxima acreditació QH que ha atorgat IDIS en 2020, la distinció EFQM 500+, la màxima distinció que concedeix el Club Excel·lència en Gestió (CEG) i el model d’internacional de gestió de la qualitat més reconegut i estés a Europa. També, és l’únic departament que compta amb tots els seus centres de salut certificats amb el segell ISO 9001 i 14001, la totalitat d’activitats assistencials i no assistencials segons aquestes normes ISO. Així mateix, disposa del certificat de SENSAR com a Hospital Segur.

A més, el Departament de Salut de Manises compta amb el premi Empresa amb Ànima que concedeix ESSAT per la labor que realitza el centre hospitalari en l’àmbit sanitari i per l’excel·lència professional i humana cap als pacients i familiars que cada dia passen per alguna de les àrees del Departament. També ha sigut reconegut amb el Premi Preveure en la categoria d’empresa i institucions per la seua trajectòria i bon fer en la prevenció de riscos laborals.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*