L’Ajuntament de Buñol continua els seus tallers creatius per a joves en aquest 2021 amb un sobre Robòtica aquest divendres

Post també disponible en: Castellano

La Regidoria de Joventut de Buñol ha desenvolupat nombrosos tallers per a joves, organitzats durant tot aquest 2021. Demà divendres 22 d’octubre segueix amb el Taller de Robòtica. El Cicle Crear-Et es va llançar el mes de maig i ha desenvolupat tallers d’escriptura creativa, còmics, rock, muntatge audiovisual i dansa urbana. 

L’Ajuntament de Buñol, a través de la Regidoria de Joventut, ha organitzat durant tot aquest 2021 tallers creatius per a joves d’entre 12 i 30 anys. En aquesta ocasió està dedicat a la Robòtica. Les places són limitades. Tots els interessats a assistir han d’enviar un mail a juventudbunyol@gmail.com o telefonar al 680 566 394. Aquest cicle està organitzat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Buñol, la Diputació de València i l’IVAJ de la Generalitat Valenciana. 
Juan Luis Pallás, regidor de Joventut de Buñol, revela un balanç molt positiu d’aquest cicle creatiu per a joves, en el qual s’han realitzat per a tots els gustos: escriptura creativa, còmics, iniciació al rock, muntatge audiovisual i dansa urbana. Tan sols falta fins que acabe aquest 2021 un dedicat al teatre, a les arts escèniques. 
El taller de robòtica es realitza demà divendres a les 17.30h a la Sala El Mercat de Buñol i durarà tota la vesprada. Finalitza l’edil del ram recordant: “la creativitat ens permet eixir de la rutina, ens espenta a eixir de les zones de confort i conformisme, educa a la nostra ment per a comprendre la realitat des de diferents perspectives i facilita la tasca de resoldre problemes”. En aquesta ocasió la robòtica és una ciència que està despertant molt interés entre els joves, per això “volíem que també els nostres joves veïns pogueren tindre una vesprada dedicada a conéixer més de prop aquesta ciència o també a descobrir alguna cosa més, si ja són aficionats”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*