La piscina i el gimnàs de Vilamarxant amplien els seus horaris i obriran a la ciutadania de 7 a 22 hores de manera ininterrompuda

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d’Esports, ha ampliat els horaris tant de la piscina com del gimnàs perquè la ciutadania puga fer ús de les dos instal·lacions de manera ininterrompuda des de les 7 del matí fins a les 22 hores. D’esta manera, les persones usuàries disfrutaran de l’esport en un horari més ampli.

L’àrea dirigida per Gabriel Castellano ha decidit ampliar l’horari perquè les persones amb obligacions laborals puguen conciliar els seus horaris i acudir a practicar esport a la piscina o al gimnàs de Vilamarxant, ja siga a primera hora, al migdia o per les vesprades.

“Volem que els nostres usuaris aprofiten tota la franja horària entre les 7 i les 22 hores per a disfrutar dels banys en la piscina municipal o del gimnàs. Sabem que moltes persones aprofiten el migdia, durant el descans per a menjar en els seus treballs, per a practicar esport i hem volgut donar resposta a estes peticions”, ha assenyalat el regidor d’Esports.

Així mateix, Castellano ha explicat que l’objectiu de l’Ajuntament és “oferir el millor servei per a tota la ciutadania i ajustar-nos a les seues necessitats”. “Som un govern obert a la gent que fa ús de les nostres instal·lacions i, per això, busquem les millors solucions per a traure el major rendiment als nostres serveis”, ha acabat el regidor.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*