El cicle Música a la primavera de Xest entra en la seua recta final amb un concert a càrrec de l’Alt Palància Big band

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat, 3 de juny, el Teatre Liceu va acollir la penúltima actuació del cicle Música a la primavera, a càrrec de l’associació cultural Alt Palància Big band, de Sogorb. 

“L’Alt Palància Big band és una associació cultural que té com un dels seus fins prioritaris la divulgació de la música de jazz, swing, vocal i instrumental. Per a això realitzen concerts, audicions, recitals o cursos de formació de música moderna. Des de 2021 està dirigida per Toni Porcel Montesinos i hui els acompanya la cantant Merche Navarro i el cantant Pascual Garrido”, apuntava la regidora de Cultura, Mª Ángeles Llorente, durant la presentació de l’actuació.

“Espere que us encante el repertori que hem preparat per a vosaltres, quan arribe el moment dels solos, a meitat del tema, podeu aplaudir, podeu ovacionar i ballar, podeu alçar-vos del seient i gaudir, passeu-lo tan bé com nosaltres”, animava el director al públic, després del primer tema.

Durant el concert els músics i les músiques de l’Alt Palància Big band van conjugar improvisació, melodia, harmonia i ritmes dels diferents estils musicals del segle XX.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*