Un estiu més arriba l’Escola Popular Infantil (EPI) i l’Escola Estival Esportiva a Bunyol per a xiquets i xiquetes de 4 a 14 anys

Post també disponible en: Castellano

Com tots els estius arriba l’Escola Popular Infantil (EPI) i l’Escola Estival Esportiva a Bunyol per a xiquets nascuts entre 2009 i 2019 del 26 de juny al 28 de juliol. La EPI es durà a terme en l’Antic IES i l’Escola Estival Esportiva en el Poliesportiu del Planell. Ambdues són gratuïtes. 

Tots els interessats a apuntar als seus xicotets a la EPI de Bunyol per a aquest estiu han de reservar la plaça del 7 al 9 de juny per registre d’entrada a l’Ajuntament o en línia per la seu electrònica del Consistori o mitjançant qualsevol dels mitjans art.16 Llei 39/2015 d’1 d’octubre. Mentre que per a assistir a l’Escola Estival Esportiva han d’emplenar la preinscripció a través del QR del 7 al 15 de juny per a empadronats a Bunyol, i del 16 al 20 de juny estaran obertes les inscripcions generals fins a fi de places.

El període de la EPI i de l’Escola Estival Esportiva és del 26 de juny al 28 de juliol. És totalment gratuïta. L’horari és de 9 14h i el lloc és on sempre; per a la EPI, és en l’antic IES de Bunyol, situat en l’Avinguda Rafael Ridaura número 13 de la localitat; i per a l’Escola Estival Esportiva, és en el Poliesportiu del Planell. Estan dirigides per a xiquets i xiquetes d’entre 4 (nascuts en 2019) i 14 anys. 

Per a més informació sobre la EPI poden telefonar al 600 46 62 36. Una vegada emplenada i presentada correctament la instància pels llits descrits, per a formalitzar la matrícula un tècnic de l’Ajuntament contactarà amb els admesos. Només tindràs plaça garantida quan es reba la comunicació afirmativa del tècnic municipal. A l’ésser un servei gratuït l’absència al servei no justificada podrà derivar en el cessament de matrícula, donant pas a un altre menor de la llista d’espera.

Aquesta activitat està organitzada per la Regidoria de Benestar Social i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Bunyol i el Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat. L’objectiu és la conciliació de la vida familiar i que els xiquets i xiquetes puguen continuar divertint-se amb amics i xiquets de la seua edat. L’Escola Estival Esportiva està organitzada per les Regidories de Benestar Social i Polítiques Inclusives i la d’Igualtat de l’Ajuntament, el Pla Corresponsables del Ministeri d’Igualtat, la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives de la Generalitat Valenciana i l’empresa esport-i.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*