CSIF exigeix un finançament adequat perquè el pla de vacances del departament de Requena garantisca l’atenció

Post també disponible en: Castellano

El sindicat lamenta l’escàs pressupost destinat per Conselleria de Sanitat i alerta de la falta de professionals

El sindicat CSIF ha demanat per escrit a Gerència del departament de salut de Requena que “es finance adequadament el pla de vacances i que siga prioritzat en les contractacions”. La central sindical ha dut a terme aquesta mesura en comprovar que es tractarà del departament amb menys pressupostos de la Comunitat Valenciana per a aquest pla i a causa de la manca de professionals.
La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) explica en el seu escrit que “donada la falta de professionals en el nostre departament, hauria d’intentar cobrir i suplir en primera instància les vacances dels nostres treballadors”. El sindicat tem que aqueixa escassetat de pressupost per al pla de vacances, molt per davall del milió d’euros per al conjunt del departament de salut, provoque un greu minvament en l’atenció.
El sindicat recorda igualment en el seu escrit que “no hi ha contestació des de Conselleria de Sanitat a les places sol·licitades que compleixen amb els requisits de difícil cobertura, el decret de la qual és de 31 de gener. Ja ha transcorregut temps suficient perquè Conselleria haguera pres alguna decisió sobre aquest tema, ja que treballadors i usuaris pateixen les conseqüències d’aqueixa “inacció”.
CSIF insisteix en el seu escrit en què “es prenguen les mesures oportunes perquè el nostre departament de salut siga declarat com de difícil cobertura en totes les places que porten diversos mesos sense cobrir”. De la mateixa manera, el sindicat insta a “finançar adequadament el pla de vacances en el departament de salut de Requena i que siga prioritzat en les contractacions”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*