Membres del PRyA visiten llogarets i barris de Requena per a conéixer les seues mancances i desperfectes en instal·lacions públiques

Post també disponible en: Castellano

Amb motiu dels dos anys de legislatura, des del Partit Requena i Llogarets “han començat una ronda de visites pels barris de la ciutat de Requena, així com pels 25 llogarets per a comprovar el seu estat i veure les seues mancances, així com per a parlar amb els veïns i recollir els seus suggeriments i reivindicacions” afirmen des de la formació política. En aquesta ocasió, membres del Partit de Requena i Llogarets diuen que van visitar el llogaret requenense de Penén de Albosa a petició dels veïns d’aquesta. “Allí vam poder comprovar com la falta de manteniment i d’inversions en aquesta població l’ha portada a una situació lamentable” manifesten. “Ens trobem -van afegir- amb carrers sense asfaltar, voreres destrossades o inexistents, passos de zebra sense pintar, fonts trencades des de fa anys, bancs amb la fusta gastada, entre altres desperfectes, que fa més que evident la falta de manteniment per part del govern municipal de PSOE i Podemos”.

En cuanto a zonas deportivas, “tan sólo tiene un frontón que se inunda cada vez que llueve por la mala reparación que se ha hecho al no dejar la posibilidad de desaguar y la piscina municipal, a día de hoy sigue sin las labores de mantenimiento para proceder a su apertura a pesar de estar a las puertas del día de apertura para el baño” denuncian representantes del PR y A. Además respecto al centro social, este “se encuentra sin pintar desde hace muchos años y con los azulejos de los aseos por el suelo, además de una instalación eléctrica obsoleta, por no hablar de que no tienen un triste calefactor.

Esta lamentable situación es fruto de la dejadez para con esta aldea” manifiestan las fuentes. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*