L’activitat el “Bosc dels xiquets i les xiquetes” reuneix les famílies dels nascuts i les nascudes en 2019 i 2020 

Post també disponible en: Castellano

La tradicional plantació d’arbres se substitueix per dos concerts a càrrec de l’AM La Lira per a complir amb els protocols sanitaris

Enguany l’Ajuntament ha organitzat d’una manera especial l’activitat “El bosc dels xiquetes i les xiquetes”, ja que la tradicional plantació d’arbres que es realitzava al parc de la Lomiquia no es podia dur a terme complint amb les mesures sanitàries. En aquesta ocasió, s’ha rebut a les famílies dels nascuts i nascudes en 2019 i 2020 repartits en dos dies, dissabte i diumenge, en la carpa instal·lada al Parc de la Lomiquia, i s’han organitzat dos concerts adaptats al públic infantil oferits pels més xicotets i les més xicotetes de l’escola de l’Associació Musical La Lira. 

L’alcalde, José Morell, va dedicar unes paraules als i les assistents tots dos dies. “Aquest acte és dels més entranyables de l’any perquè es tracta d’una trobada en el qual reunim els que seran futurs companys del col·legi, d’esports, de jocs i de la vida. Hem viscut moments molt durs enguany, però si haguera de traure una conclusió positiva d’aquesta pandèmia, seria que el confinament i el toc de queda ens ha permés passar molt més temps amb els nostres fills i filles”.

Pròximament l’Ajuntament durà a terme la plantació d’arbres i instal·larà les plaques amb els noms dels nascuts i nascudes en 2019 i 2020 al parc de la Lomiquia.

Concerts

El dissabte els i les protagonistes de l’acte van ser els alumnes i les alumnes del jardí musical que, al costat dels seus professors Rubén Albarrasí i Andrea Ruiz, van oferir una divertida mostra del que estan aprenent a través del mètode Gabou, amb el qual usen els teclats des dels 3 anys. El diumenge va ser el torn del conjunt instrumental, que sota la direcció d’Albarrasí va interpretar un tema preparat especialment per al concert al costat d’altres cançons del seu repertori. Totes dues actuacions van rebre l’ovació del públic, implicat des del primer moment ballant des dels seus seients.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*