Mazzolari insta Puig que “done la cara” en la seua visita i diga si incorporarà l’especialitat de pediatria i el transport comarcal a l’Hospital de Llíria

Post també disponible en: Castellano

La portaveu del Grup Municipal del Partit Popular en l’Ajuntament de Llíria, Reme Mazzolari, ha instat hui el president de la Generalitat Ximo Puig que “done la cara” en la seua visita al polígon de Carrases i diga si incorporarà l’especialitat de pediatria i el transport comarcal a l’Hospital de Llíria. 

Mazzolari s’ha pronunciat d’esta manera a la “falta de compromís” del Govern de Puig i Oltra amb la ciutat de Llíria, ja que “cada vegada que algun de les seues dirigents visita nostra ciutat sempre vénen per a fer-se la foto però no porten cap inversió davall el braç” i ha lamentat que “esta actitud és una rifada a la ciutadania de Llíria”. 

El polígon sense suport de Puig 

“Puig visita les instal·lacions del polígon de Carrases per a fer-se la foto mentres no ha mogut ni un dit per a implantar grans empreses en la nostra ciutat” ha lamentat Mazzolari. A més, li ha recordat a Puig que “els socialistes es van trobar els deures fets, el polígon de Carrases és hui una realitat gràcies al treball dels populars, perquè quan arribarem al Govern municipal només hi havia camps de cultiu i ho transformarem en un polígon urbanitzat i preparat per a rebre empreses, igual que la subestació elèctrica, que també la va deixar projectada el PP”. 

Així mateix, la portaveu popular ha advertit que “des que el president Puig està en el Consell no s’ha materialitzat cap projecte en la nostra ciutat i pitjor encara, no s’ha destinat de manera nominativa en els pressupostos de la Generalitat cap anunci fins a la data”, la qual cosa demostra que “ni Manolo Civera ni Joanma Miguel han defés els interessos de Llíria davant dels seus companys de partit”. 

Hospital de Llíria 

De la mateixa manera, Mazzolari ha reivindicat que “és fonamental que l’especialitat de pediatria siga una realitat en l’Hospital de Llíria, ja que fins ara l’única cosa que han fet és posar pegats amb unes urgències pediàtriques que no responen a les necessitats de la comarca” alhora que ha criticat “el cessament de gran part de sanitaris de reforç per la pandèmia del COVID-19 contractats per l’administració”. 

Igualment, l’edila popular ha exigit “un transport comarcal amb horaris que atenguen a les necessitats de la ciutadania de Llíria i dels municipis de les comarques de Camp de Túria i La Serrania, perquè els usuaris de la infraestructura sanitària puguen assistir a la seua cita mèdica amb total comoditat” i ha recordat que “des que Puig i Oltra estan en el Consell no han donat solució a cap demanda de la nostra comarca”. 

Centre de dia i residència per a persones amb discapacitat

Mazzolari ha recordat que “després de sis anys de gestió del Botànic, en matèria social només coneixem anuncis fantasma, però en els comptes de la Generalitat no hi ha ni una sola inversió”. Així, ha recordat que a l’abril de 2021 es va presentar el Pla Convivint 2021-2025 i per a Llíria s’anunciaven distints recursos entre els que s’incloïa el centre de dia i la residència per a persones amb discapacitat, un altre “fiasco”, ja que tampoc s’ha concretat res respecte d’això, ni inversió, ni dates previstes, després de rebutjar el projecte i la cessió de terreny projectat pel PP. 

Infraestructures educatives 

Mazzolari ha criticat el model impulsat pel Govern de Puig per a la construcció d’infraestructures educatives, ja que “una vegada més aposten per delegar en administracions inferiors les seues competències i la seua responsabilitat” i ha afegit que “esta forma de governar evidència que són incapaços de gestionar i materialitzar els projectes importants”. Així, ha reivindicat la necessitat que Llíria compte amb un nou CEIP i un nou edifici per a l’IES Camp de Túria.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*