El Circuit de Xest anuncia el seu calendari amb el retorn de la Ferrari Challenge i dos nous esdeveniments

Post també disponible en: Castellano

El Gran Premi de la Comunitat Valenciana tornarà a tancar el calendari de MotoGP el 26 de novembre

El reasfaltatge de la pista que tindrà lloc durant l’estiu dividirà la temporada en dues parts

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà un total de tretze caps de setmana de carreres en 2023 amb el retorn de la Ferrari Challenge i l’estrena de nous esdeveniments com la Fun Cup o les Winter Series com a principals novetats.

L’acció començarà en només uns dies amb el tradicional duatló del Circuit, que obrirà la temporada el 15 de gener. Caldrà esperar a febrer per a estrenar la competició de motor amb les Winter Series, un certamen de nou encuny en el qual els GT i els Fórmula 4 són els protagonistes.

El Racing Legends obrirà un mes de març molt actiu, amb la nova Fun Cup i el retorn del Ferrari Challenge, que torna al calendari del Circuit Ricardo Tormo els dies 25 i 26 de març.

El mes de maig també arriba ple de carreres. El Valencia NASCAR Fest iniciarà el programa anual de la NASCAR europea els dies 6 i 7 de maig. I els dos caps de setmana següents les motos seran protagonistes amb la celebració de les proves corresponent del Campionat d’Espanya de Superbike ESBK i del FIM JuniorGP.

Nou asfalt

El Circuit s’acomiadarà del seu asfalt el 17 i 18 de juny amb la Volrace Summer Edition, que convocarà milers d’aficionats al món del motor en un festival de ‘drift’ i música. A partir d’ací començaran els treballs de reasfaltatge que desembocaran en l’estrena per a la competició de la nova superfície el mes de setembre, els dies 16 i 17, amb el GT World Challenge, en el qual participarà un any més la llegenda de MotoGP Valentino Rossi.

Els dies 4 i 5 de novembre el Circuit Ricardo Tormo decidirà els títols del FIM JuniorGP i unes setmanes després del que era habitual, del 23 al 26 de novembre, tancarà un any més el mundial de motociclisme amb la celebració del Gran Premi de la Comunitat Valenciana.

Calendari 2023

15 de gener        Duathlón del Circuit
18 i 19 de febrer    Winter Series
4 i 5 de març        Racing Weekend
11 i 12 de març    Fun Cup
25 i 26 de març    Ferrari Challenge
6 i 7 de maig        Valencia NASCAR Fest
13 i 14 de maig    ESBK
29 i 21 de maig    FIM JuniorGP
17 i 18 de juny    Volrace Summer
16 i 17 de setembre    GT World Challenge
22 i 23 d’octubre    Racing Weekend
4 i 5 de novembre    FIM JuniorGP
Del 23 al 26 de novembre    Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*