Excel·lent balanç dels actes nadalencs organitzats per la regidoria de Cultura Popular de Bunyol aquestes festes

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Cultura Popular de l’Ajuntament de Bunyol ha programat una àmplia agenda d’activitats nadalenques per a tots i totes aquestes festes en la localitat. Els actes van arrancar el passat 16 de desembre i finalitzen demà dijous 5 de gener amb la Cavalcada de Reis. 
Aquestes festes s’ha instal·lat una Carpa en el Planell des del 16 de desembre. Tots els caps de setmana els veïns i visitants han comptat amb festes organitzades per les falles del municipi i el CD Bunyol. Aquest dijous és l’última, que serà a càrrec de la Falla Reis Catòlics. 
Per als més xicotets de la casa compten amb una xicoteta fira en l’Avinguda de la Música; han rebut la visita de Papà Noel durant dos dies, el 22 i el 23 de desembre i Tallers de Màster Xef tant el 29 de desembre com ahir 3 de gener, a la Sala El Mercat, per a xiquets menors de 10 anys i amb un aforament per a uns 100 xiquets. 
Finalment, la Cavalcada de Reis, que serà demà dijous 5 de gener, arrancarà amb l’arribada dels Reis Mags a l’estació a les 17h. Després, a les 18h, donarà principi la tradicional cavalcada des de l’Avinguda de la Violeta fins a l’Ajuntament. Tots els xiquets i xiquetes tindran una sorpresa de part dels Reis Mags. I a les 20.30h es repartiran els regals en els habitatges per part de les seues Majestats els Reis, només els xiquets que han sigut agraciats. 
Rafa Pérez, regidor de Cultura Popular de l’Ajuntament de Bunyol, s’ha mostrat molt satisfet per la resposta rebuda per la ciutadania a tots i cadascun dels actes organitzats amb la il·lusió i esperança de poder viure un Nadal com les d’abans, però amb major nombre d’esdeveniments als quals acudir. “Esperem que la Cavalcada de Reis agrade a tothom i que es faça una gran cua de xiquets esperant parlar amb els Reis, que es facen la tradicional foto i que els reben a les seues cases amb il·lusió i nervis”, finalitza l’edil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*