El Circuit de Xest ofereix carreres, exposicions i exhibicions al Racing Legends d’aquest cap de setmana

Post també disponible en: Castellano

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana 29 de febrer i 1 de març, el Racing Legends, un cap de setmana ple de curses, exposicions, exhibicions i activitats al voltant dels vehicles clàssics.

En total, l’activitat de la pista ofereix als aficionats 16 hores d’acció entre rodades, exhibicions i les quatre carreres que se celebraran tant dissabte com diumenge. L’automobilisme i el motociclisme clàssic es barregen a la pista amb proves de l’Trofeu de Regularitat de la Comunitat Valenciana i de l’80 Historic Endurance sobre quatre rodes, a més del Campionat d’Espanya de Clàssiques i de la ICGP europea a motos.

Entre les exhibicions i exposicions destaca aquest any la presència dels anomenats ‘Muscle Cars’, vehicles esportius americans com els Mustang, Chevrolet o els Camaro. A més, els Mini, els 850, els Mitsubishi clàssics, els BMW d’època, els llegendaris Alpine, les Bultaco, les Yamaha RD350 i, per primera vegada, les Ducati Tamburini formaran les seves exposicions particulars entre els centenars de vehicles exposats per col·leccionistes particulars que exposen les seves peces al Racing Legends.

Les llegendes de l’motociclisme estaran encapçalades pel convidat especial Kork Ballington, que tindrà l’oportunitat de tornar a rodar per un circuit mundialista als comandaments de les seves Kawasakis. A més, campions de món com Carlos Rentat i altres expilots mundialistes es donaran cita al Trofeu Paco González.

Les entrades per assistir a l’Racing Legends estan a la venda a la pàgina web oficial de Circuit consultar aquí i també a les pròpies taquilles de Circuit tant dissabte com diumenge a partir de les 9:00 hores. El preu de l’abonament per als dos dies és de 15 euros i l’entrada única d’un dia és de 10 euros.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*