Els municipis de la Mancomunitat de l’Interior omplen les seues agendes d’activitats com motiu del Dia Internacional de la Dona

Post també disponible en: Castellano

Sota el lema “Juntes per la Igualtat”, el Servei d’Igualtat de la Mancomunitat de l’Interior ha col·laborat en la programació i el disseny de cartelleria per als diferents municipis

Com cada any, el proper 8 de març se celebrarà el Dia Internacional de la Dona. Es tracta d’una data amb la qual es commemora la lluita de la dona per la seva participació, en igualtat amb l’home, en la societat i en el seu desenvolupament íntegre com a persona. Amb motiu d’aquesta efemèride, els ajuntaments de Camporrobles, Caudete de les Fonts, Fuenterrobles, Sinarcas, Utiel, Venta de l’Moro i Villargordo del Cabriel han organitzat, en col·laboració amb diferents associacions i col·lectius, diferents activitats per al mes de març.

Tallers, xerrades, contacontes, esport, salut, viatges, marxes … un gran nombre d’activitats que giraran al voltant de la dona i que ompliran l’agenda comarcal dels propers dies.
El Servei d’Igualtat de la Mancomunitat de l’Interior, a més de col·laborar en la programació de les diferents activitats, ha realitzat el disseny de l’material gràfic amb el qual es difondrà tota la informació relacionada, sota el lema “Juntes per la Igualtat”. D’aquesta manera, es transmet el compromís amb la dona de manera homogènia i unida pels municipis mancomunats.

Les diferents programacions es poden consultar a les pàgines web i xarxes socials dels ajuntaments esmentats. També estan disponibles en els mitjans de la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi (www.tierradelvino.es i @mitierradelvino).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*