El Circuit presenta #LaCasaDeLasMotos i ret homenatge a l’afició

Una imagen aérea del Circuito de Cheste.
Una imagen aérea del Circuito de Cheste.

Post també disponible en: Castellano

El Circuit Ricardo Tormo ha presentat el vídeo promocional del Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana. L’acte ha tingut lloc a Canals, localitat natal de Ricardo Tormo, amb una molt bona acollida del públic.

En la presentació, el director general d’Esport, Josep Miquel Moya, ha explicat que “lligar el nom del Gran Premi a Canals és de justícia i és un compromís que el poble de Canals i la figura de Ricardo Tormo mereixen”.

“Tenim per davant un Gran Premi amb molts al·licients, amb pilots valencians que corren a casa amb la voluntat de fer una magnífica actuació tant en Moto3 com a Moto2, MotoGP i també en la nova categoria de MotoE”, ha assenyalat Moya.

Aquesta temporada la campanya se centra en els aficionats en lloc de fer-ho, com en anteriors edicions, en els pilots. El Circuit es constitueix a ‘La casa de les motos’ que dóna cabuda a diferents tipus de motards representats pel youtuber Wilbur, que en els últims mesos ha assolit una notable popularitat entre els aficionats a les dues rodes.

El novell, el ‘Overlander’ i el Willy Wonka són els tres personatges sobre els quals versen les cinc històries que componen la campanya que començarà a ser distribuïda des de la pàgina oficial de YouTube i les xarxes socials del Circuit Rcardo Tormo a partir de dilluns que .

El director general del Circuit, Gonzalo Gobert, ha explicat la temàtica del vídeo promocional, que s’ha realitzat “pensant en el passat any, en què el públic va donar un exemple d’afició sense límits i de passió per el seu esport favorit, per la qual que vam decidir que els protagonistes del vídeo promocional d’aquest any no fossin els pilots, sinó que fossin els aficionats “.

Després el director del Circuit, el productor de la campanya, Toni Aragonès, va comentar com es van realitzar les diferents peces que formen el conjunt dels vídeos i de què tracta cadascuna d’elles, en què el youtuber Wilbur protagonitza diferents personatges inspirats en el còmic ‘Joe Bar Team’, molt popular en els noranta.

Per la seva banda, l’últim valencià campió del món, Nico Terol, que afronta les últimes carreres de la nova categoria de motos elèctriques, s’ha mostrat “molt motivat per al cap de setmana de carreres, amb dues proves a les que ho donaré tot per donar un gran espectacle per a tota l’afició “.

L’acte l’ha tancat l’alcaldessa de Canals, Mai Castells, que ha “agraït a la Generalitat, a l’Circuit Ricardo Tormo ia les autoritats i als pilots participar en aquesta presentació. Què millor lloc que el poble que va veure néixer al nostre estimat Ricardo Tormo? Volem seguir contribuint i formant part del Circuit “.

La tarda ha començat amb una visita al museu permanent Ricardo Tormo, situat al pavelló municipal de Canals, on s’han recordat moltes de les gestes que va aconseguir el pilot valencià en el món del motociclisme. Posteriorment, la presentació ha tingut lloc al Centre Cultural Calixte III de la localitat natal del primer campió del món de motociclisme valencià.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*