El Circuit Ricardo Tormo de Xest reobre les portes

Post també disponible en: Castellano

El Circuit Ricardo Tormo de Xest ha reobert les seves portes després de el tancament temporal amb motiu de l’brot de coronavirus. Una part dels treballadors i treballadores de Circuit han tornat als seus llocs i la resta continua duent a terme les seves funcions des de casa.

Les instal·lacions de Circuit Ricardo Tormo compten amb el certificat d’obertura d’instal·lacions esportives atorgat per la Càtedra d’Esport de la Universitat Politècnica de València que ha supervisat les mesures que s’han posat en marxa durant la fase 2 a Xest.

Els equips de manteniment van ser els primers a reincorporar fa ja dues setmanes i avui ha estat un altre grup amb el personal d’oficines el que s’ha reunit a les instal·lacions de Xest per continuar els treballs de reorganització de l’calendari d’esdeveniments, de l’lloguer de les instal·lacions i de la posada en marxa de les mesures que durant mesos s’hauran de complir per garantir la seguretat de totes les instal·lacions.

Així mateix, les escoles de joves pilots, l’escola de conducció ‘fast’, i l’escola de seguretat viària aniran progressivament tornant a l’activitat en les seves instal·lacions de Circuit en les que ja operen els equips de competició que tenen la seu a Xest.

“Estem ja treballant en els primers entrenaments per als pròxims dies i aviat esperem tenir l’activitat a la pista amb els índexs habituals”, ha indicat el director general de Circuit, Gonzalo Gobert, que ha participat en un minut de silenci davant de les instal·lacions de Xest.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*