El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana les 24 hores Cyclo Circuit

El expiloto de Fórmula 1 Roberto Merhi estará entre las personas participantes
El expiloto de Fórmula 1 Roberto Merhi estará entre las personas participantes

Post també disponible en: Castellano

El expiloto de Fórmula 1 Roberto Merhi estará entre las personas participantes
L’expilot de Fórmula 1 Roberto Merhi estarà entre les persones participants

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana 27 i 28 de juliol la cinquena edició de les 24 hores Cyclo Circuit, que aquest any, per primera vegada, inclou el Campionat d’Espanya de Ultraciclismo de la Federació Espanyola de Ciclisme.

L’expilot de Fórmula 1 Roberto Merhi serà el pilot convidat en aquesta ocasió en la qual el castellonenc es veurà integrat en l’equip guanyador de les dues últimes edicions, el Orquin.

Entre els i les participants en solitari destaca la presència del guanyador de la primera edició, el francès Sebastien Bertholet, tota una llegenda del ultraciclismo. El corredor ha aconseguit ser el vencedor de les més importants proves de 24 hores, les que se celebren a Le Mans, Paul Ricard, en les 24 hores Insa i al Circuit Ricardo Tormo.

En total, més de cent corredors a la pista de quatre quilòmetres del traçat de Xest que protagonitzaran la sortida a l’estil de les 24 hores de Le Mans. En aquest procediment, les bicicletes se situen en un costat de la sortida i els corredors en l’oposat.

Homenatge a Eloy Porroche

La prova retrà un homenatge al ciclista aragonès Eloy Porroche, de 72 anys, ja retirat i rècord del món de 24 hores en el seu grup d’edat, amb poc més de 665 km. Porroche ha estat un participant habitual a la prova fins a la retirada de la competició.

Les 24 hores són una carrera d’estratègia on es porta el ciclisme al límit, però amb la diferència de córrer sobre un asfalt perfecte i molt segur, lluny de les carreteres obertes. A més, al costat de la resistència s’uneix la possibilitat de córrer a la nit, el que converteix el circuit en un passatge singular amb els llums dels participants. Una imatge que es converteix per a molts en el record més important de la prova.

Al costat dels equips es troben a la pista els ciclistes en solitari, homes i dones que no tenen relleus i gestionen els seus esforços i la seva capacitat mental al límit. Recolzats en els boxs per les seves assistències, els ciclistes en solitari són sempre els grans herois de la cursa.

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*