El Circuit Ricardo Tormo celebra el Campionat interautonòmic de Velocitat

Post també disponible en: Castellano

Una dotzena de carreres se celebren entre el dissabte i el diumenge

Entrada lliure als aficionats a tribuna de boxs i ‘paddock’ fins a completar l’aforament màxim de 3.000 persones

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la cinquena prova del Campionat interautonòmic de Velocitat sota l’organització de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana.

El certamen de motociclisme base reuneix més de cent pilots emmarcats en huit categories que disputaran un total de dotze carreres durant les jornades del dissabte i el diumenge.

L’acció començarà el divendres amb els entrenaments lliures, el dissabte se celebraran els cronometrats i les primeres carreres de PromoCIV, la BMW Dunlop Cup, Open Easy Race, la Copa d’Espanya de Velocitat de Clàssiques i la Yamaha R1 Cup i les Kawasaki ZX10 Cup des de les 16.00 i fins a les 19.00 hores.

El diumenge, després dels preceptius entrenaments de calfament, les carreres començaran a les 10.30 hores amb l’eixida de la primera prova del CIV R4C Cup i les KTM 390. A les 11.00 començarà la copa SBK1000 i les Kawasaki ZX10 Cup, al migdia arribarà la prova Open SBK 1000 i Yamaha R1 Cup, a les 13.00 hores començarà la prova de Supersport 300, seguida de la cita Open 600, la segona pispa de la PromoCIV i, per a acabar, l’última carrera de la R4C Cup i la KTM 390, que té prevista la seua eixida a les 15.10 hores.

Els aficionats tindran l’oportunitat de gaudir de les carreres tant el dissabte com el diumenge. L’aforament màxim permés serà de 3.000 assistents que tindran accés al ‘paddock’ i a la tribuna de boxs del Circuit. L’ús de la màscara serà obligatori en tot moment dins de les instal·lacions de Cheste.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*