El CA Correores i la Regidoria d’Esports organitzen el VI Trail Buyol el pròxim 17 d’octubre

Post també disponible en: Castellano

El Club Atletisme Correores de Buñol, juntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament, organitza per al pròxim 17 d’octubre el VI Trail Buñol amb una distància única de 17 quilòmetres amb 875 metres de desnivell positiu. L’eixida i meta estaran situades en el Passeig Sant Lluís, enclavament emblemàtic del municipi. 

En edicions anteriors es realitzava una caminada, un Sprint Trail (de 13kms) i un Trail (de 27 km). “En aquesta edició hem decidit aglutinar totes dues distàncies en una, evitant que l’aforament siga tan elevat com en anys anteriors on en cadascuna de les carreres eren centenars de persones. Ara comptem amb un aforament per a participants de 300 persones”, assenyala Laguna Martínez, president del CA Correores Buñol.
Una altra de les novetats d’aquest trail és el circuit, que és com el Trail de 27 quilòmetres que es va organitzar en l’última edició, però amb el recorregut a l’inrevés, ja que l’eixida i la meta està en el Passeig Sant Lluís, que era on estava la meta en el V Trail Buñol, i l’eixida en la explanda del Planell.
Les inscripcions poden realitzar-se a través de MyChip i també de la web correores.com. Fins a l’1 d’octubre el preu per a poder participar en aquesta carrera és de 15 euros, a partir d’aqueixa data, i fins a esgotar les places de 300 participants, el preu serà de 18 euros. 
Després dels durs mesos que ha patit l’esport ara, segons confirma Laguna Martínez, veïns i aficionats a aquesta disciplina estan apuntant-se a aquest club: “estem desitjant que vinga gent nova, que vulga entrenar amb nosaltres. Fem quedades, i afortunadament com entrenem a l’aire lliure, gaudint dels bellíssims paratges de la localitat, la seguretat enfront del Covid19 està garantida”. Convidem que s’inscriguen i així coneixeran gent aficionada a l’esport que tant els agrada, a la vida sana. Tan sols cal pagar una quota anual de 25 euros”, finalitza el president d’aquest club esportiu buñolense. 
Manuel Sierra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Buñol, s’ha mostrat molt satisfet per l’organització d’aquest esdeveniment, que ja formava part del calendari esportiu del municipi des de la seua primera edició. “Ara que la situació pandèmica i pel fet que la vacunació en el nostre municipi i en tota la Comunitat està quasi completada i encara ho estarà més a l’octubre, vam creure que era el moment d’organitzar una carrera, amb menor aforament i de llarga distància per al gaudi d’aquests grans esportistes”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*