El Circuit Ricardo Tormo de Xest celebra aquest cap de setmana la seua concentració de vehicles clàssics

Post també disponible en: Castellano

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la setena edició de l’Racing Legends, la concentració de vehicles clàssics que cada any obre el calendari de curses de Xest.

Dues jornades en què els vehicles d’època prenen la pista i el pàdoc de l’circuit amb exhibicions i també amb competició. Durant el Racing Legends se celebraran carreres de l’Trofeu de Regularitat de la Comunitat Valenciana, de l’Historic Endurance, de el Campionat d’Espanya de Motos Clàssiques i de la International Classic Grand Prix, un certamen europeu amb motos clàssiques de competició.

A més, se celebrarà el Trofeu Paco González amb un bon nombre de motos de competició anteriors a 1994 amb especial atenció a les Kawasaki de Gran Premi i a el pilot sud-africà quatre vegades campió de món Kork Ballington que és l’estrella convidada a l’esdeveniment.

Mercat modernista

Entre les activitats, curses i exposicions destaca una novetat en el programa. Per primera vegada el Racing Legends, en col·laboració amb la companyia La Farga de Vulcà, ofereix una completa programació d’activitats d’oci per a tota la família centrada en l’època de l’modernisme valencià.

Les entrades per assistir a l’Racing Legends estan a la venda a la pàgina web oficial de Circuit (consultar aquí) i també a les taquilles de Circuit tant dissabte com diumenge a partir de les 9.00 hores. El preu de l’abonament per als dos dies és de 15 euros i l’entrada única d’un dia és de 10 euros.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*