La Policia Local ensenya a més de 300 alumnes de l’Eliana com fer un bon ús de la pirotècnica

Post també disponible en: Castellano

La Policia Local de l’Eliana ha tornat a desenvolupar en les últimes setmanes i davant la proximitat de les festes falleres, una campanya de sensibilització i educació per a l’ús correcte de la pirotècnia recreativa en els tots els col·legis públics i privats de la localitat. 

Així més de 300 alumnes de 5é de primària del CEIP La Olivera, Virgen del Carmen, col·legi El Garbí, Iale, Helios, CEIP Monte Alegre i Rivas-Luna estan rebent la formació necessària sobre el bon ús d’articles pirotècnics, coneixent de mans d’un agent especialitzat les normatives i mesures de primers auxilis en cas d’accident. 

Aquesta iniciativa, que ve duent-se a terme en la localitat des de fa 6 anys, incorporarà com a novetat aquest 2020 als alumnes de 1r i 2n de l’ESO de l’IES l’Eliana que rebran per primera vegada la formació adequada a la seua edat.

Segons ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Vicente Zamora, els objectius d’aquesta campanya són que els menors coneguen la importància de manipular els petards davant la supervisió d’un adult i conéixer i apreciar els valors i normes bàsiques en l’ús correcte per a les diferents edats.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*