El Quart de Poblet s’imposa per 3 gols a 0 al CD Xest femení

El CD Cheste jugó en casa.
El CD Cheste jugó en casa.

Post també disponible en: Castellano

Dissabte passat les jugadores chestanas es van enfrontar a les de Quart de Poblet, en un partit en què poc van haver de fer. La primera part va ser molt de les locals; i és que van aguantar resultat fins passats els primers trenta minuts. Però la Carla va trencar el marcador a zero i això va fer que els ànims en aquest final del primer temps es diluyesen. I a punt d’arribar al descans, es va multiplicar per dos l’avantatge.

Després del descans, el partit seguia amb lideratge de les locals, que poc després de començar van saber tornar a fer mal. Al 57 ‘, Carla repetiria gol i col·locaria el 3-0.

Després d’això, van poder seguir lluitant i buscant per intentar la remuntada, ja que no estaven ni al 60 ‘i no es podia donar per vençudes ja. Però conforme van anar passant els minuts, menys físic, menys control, més ànsies de retallar punts i això es va traduir en que al final no van poder fer per tirar endavant un partit en què no van tenir moltes oportunitats d’inici i del que el millor és aprendre de els errors.

Les noies de Marian van setenes amb 26 punts. Informa, Raúl Miralles Lacalle @raulmks

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*