El Club Pàdel Bunyol arranca el seu Torneig Primavera-Estiu dilluns que ve

Post també disponible en: Castellano

El Torneig Pàdel Primavera-Estiu Bunyol, que compta amb tres categories, premia als millors de cada categoria amb un sopar per a dos.

El Club Pàdel Bunyol és en l’actualitat el segon club esportiu de la localitat amb major nombre de socis, a causa del gran interés que en els últims anys estan despertant els esports de raqueta i especialment el pàdel en la nostra localitat. Més de 150 socis que participen en els tornejos, o juguen al pàdel amb amics i familiars totes les setmanes integren aquesta entitat esportiva.

Pedro López, Tresorer del Club Pàdel Bunyol, confirma que s’ha posat en marxa el Torneig Primavera-Estiu. Finalitza el termini d’inscripció demà divendres 1 d’abril. El preu per parella és de 25 euros. Poden inscriure’s a través de l’APP Xporty o accedint a través del codi QR que pot veure’s en el cartell que han difós per xarxes socials. També poden escriure un correu electrònic a padelbunyol@gmail.com
Aquest torneig arrancarà dilluns que ve 4 d’abril i es preveu la seua finalització a mitjan juny, encara que depén de la disponibilitat dels participants, “ja que en aquests moments amb les dues úniques pistes que hi ha en les instal·lacions del Planell és molt poc per a poder albergar un torneig de gran participació, ja que els horaris en els quals els participants poden jugar es limita de 17 a 21.30h. Per això estem en contacte amb l’Ajuntament de Bunyol perquè en el menor temps possible puga crear una altra pista, perquè puguem continuar creixent en nombre d’aficionats, socis i participants de tornejos”, finalitza Arcaics.
Aquest torneig compta amb tres categories i com a novetat en aquesta edició, el premi per als guanyadors serà d’un sopar per a dos. Manuel Sierra, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, s’ha mostrat molt satisfet per l’enorme increment que en els últims anys està experimentant aquest esport en el municipi, “fruit també de l’esforç que des d’aquest club es fa per visibilitzar el pàdel”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*