El Comité de Competició de la FFCV dóna per finalitzada la final del playoff d’ascens a Tercera RFEF i ascendeix al CD Castelló B

Post també disponible en: Castellano

“El Comité de Competició de la FFCV ha resolt donar per finalitzat la final de playoff d’ascens a Tercera RFEF que van disputar CD Buñol i CD Castelló B dimecres passat 30 de juny a Xàtiva”.

“Aquesta trobada ho va suspendre l’àrbitre a 20 segons del final amb el resultat d’un gol a zero favorable al CD Castelló B, i li corresponia al Comité resoldre la situació després d’atendre les al·legacions dels clubs implicats”, tal com ha informat escaridament la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana, FFCV, a través del seu web.

D’aquesta manera, en anar una miqueta per dalt en el marcador el Castelló B, és aquest equip el que ascendeix a Tercera Divisió, mentre que el CD Buñol seguirà la pròxima temporada en Regional Preferent.

No obstant això i de moment, des de la FFCV no s’ha aportat cap informació més sobre les possibles sancions pels incidents al final de la trobada o la resposta a les al·legacions formulades des del CD Buñol; així com si ha dilucidat, o no, sobre “l’agressió” al·legada per l’àrbitre.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*