El Consell accepta la cessió gratuïta d’un immoble en el centre El Prat de Llíria per a destinar-lo a persones amb diversitat funcional

Imagen panorámica de la población de Llíria.
Imagen panorámica de la población de Llíria.

Post també disponible en: Castellano

El Consell ha acceptat la cessió gratuïta, mitjançant mutació demanial, d’un immoble situat en el complex cívic El Prat de Llíria per a destinar-lo a centre per a persones amb diversitat funcional . 

La cessió, realitzada per l’Ajuntament de Llíria, es refereix a un habitatge de 6.704 metres quadrat de superfície, sobre la qual hi ha construïts dos edificis d’una planta. El centre cívic El Prat està situat en la carretera de Llíria a Olocau 

Aquest traspàs va subjecte al compromís de destinar aquest espai a centre per a persones amb diversitat funcional durant tota la cessió. L’immoble cedit s’incorporarà a l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat, en concepte de bé de domini públic destinat al servei públic social assistencial adscrit a la Vicepresidència i Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives. 

En cas d’incompliment de les condicions de la cessió, es procedirà a la reversió immediata de l’immoble a la corporació local i es donarà de baixa l’espai de l’Inventari General de Béns i Drets de la Generalitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*