L’Ajuntament de Benaguasil negocia l’adquisició de l’antiga Escola de la Sagrada Família

Post també disponible en: Castellano

El govern local aprova una modificació pressupostària amb la intenció de la compra de l’immoble.

L’Ajuntament de Benaguasil ha aprovat en la comissió informativa de hui una modificació pressupostària amb la intenció d’adquirir el col·legi de la Sagrada Família, situada al carrer Fra Luis Amigó.

L’emblemàtic edifici té una superfície de 800 metres quadrats i la intenció de l’Ajuntament és destinar-lo a ús social. “Es tracta d’una operació que revertirà en la ciutadania oferint un nou espai públic, ja que l’immoble s’adquireix en previsió de les necessitats que podrien donar-se en el cas de la posada en marxa del Centre de Dia, o per a destinar-lo a l’associacionisme”, han assenyalat fonts municipals.
Amb aquesta operació a més, l’Equip de Govern continua avant amb l’objectiu de cuidar el patrimoni històric de Benaguasil i la seua posada en valor. “Per al govern municipal que aquesta casa històrica i emblemàtica no passara a les mans d’altres propietaris és una cosa que considerem important donat el valor patrimonial i sentimental que té per a moltes persones de Benaguasil que van créixer i es van educar en aqueix lloc. Per a això hem aprovat aquesta modificació que permetrà comprar l’edifici gràcies a la situació econòmica municipal sanejada i amb una aposta clara per a contribuir en la seua conservació i preservació, evitant així la seua desaparició”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*