L’Ajuntament de Benaguasil organitza diverses activitats per a commemorar el 8 de Març

Post també disponible en: Castellano

Teatre, lectura de manifest i marxa per la igualtat són algunes de les activitats que es desenvoluparan per a celebrar el Dia de la Dona

L’Àrea d’Igualtat de l’Ajuntament de Benaguasil ha presentat la programació d’activitats amb motiu del Dia Internacional de la Dona que arrancarà el dimarts 5 de març amb una marxa per la igualtat al Molí del Ballestar. Allí es realitzarà un taller d’estirament que finalitzarà amb un esmorzar.

El dia 8 de març, a les 12h, es farà la lectura del manifest a les portes del Consistori i a la vesprada tindrà lloc l’obra de teatre amb l’actriu Beatriz Rico “Pepa, no em dones turment” a l’auditori de la Unió Musical.

A més de totes aquestes activitats el dia 9 de març es realitzarà l’homenatge a la dona fallera per a reconéixer la implicació i treball de les dones en les comissions falleres. L’acte serà a les 22:30h en l’Avinguda de Montiel, i posteriorment hi haurà música en directe per la igualtat a càrrec de l’orquestra “Freedom”.

Els actes amb motiu del 8M finalitzaran el dia 10 de març amb l’homenatge de l’ajuntament a la veïna Luisa Balaguer Doménech, a les 18h en el saló de plens del Consistori.

Al marge dels actes preparats pel Consistori, l’Ajuntament se sumarà a totes les activitats que s’organitzen des d’altres col·lectius amb la finalitat de commemorar el Dia Internacional de la Dona.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*