PSOE de la Pobla de Vallbona: “Centrats i CUPO mai han volgut negociar, sabien per endavant amb qui pactar i han volgut cobrar-se vells deutes”

Post també disponible en: Castellano

El PSPV critica l’actitud de tots dos partits “per anteposar els seus interessos”.

El PSPV-PSOE de la Pobla de Vallbona ha censurat l’actitud de Centrats i CUPO en el procés de negociació per a intentar reeditar el pacte que fins ara mantenien a l’ajuntament amb els socialistes i amb Compromís. No obstant això, finalment, totes dues formacions han preferit pactar amb el PP i cedir la vara de comandament a Abel Martí, del Partit Popular, en el debat d’investidura que tindrà lloc demà dissabte 17 de juny. 

Els socialistes consideren que el document conjunt que van presentar totes dues formacions “era una manera de dissimular una negociació que mai ha sigut tal, només era un element de subhasta per a oferir els seus serveis al millor postor”. A més, els dos partits polítics no han propiciat en cap moment “un debat seré, seriós i constructiu per a continuar treballant més enllà dels interessos personals dels seus dirigents”. 

El PSPV de la Pobla de Vallbona afig que aquesta licitació dels dos partits “estava decidida per endavant” i subratllen que el document conjunt de Centrats i CUPO “semblava pensat per a cobrar-se suposades vells deutes, doblegar i fa claudicar als seus antics socis, més que per a oferir un debat que facilitara que les quatre formacions continuaren treballant juntes”. 

Els socialistes han posat de manifest “l’actitud responsable, propositiva i generosa que ha mantingut el PSOE. Hem treballat per aconseguir un acord beneficiós per al nostre municipi que ens permetera continuar avançant en la senda de la transformació, desenvolupament i govern progressista de les últimes dues legislatures; no obstant això, ha xocat amb la irresponsabilitat, la informalitat i el desinterés dels negociadors de Centrats i CUPO”. 

Finalment, el PSPV de la Pobla de Vallbona ha instat a les dues formacions a explicar davant l’opinió pública “quins són els motius que els ha portat a signar un pacte de govern amb el PP, que ha exercit com a oposició de les mateixes durant els últims anys i el contingut dels quals és possible que no millore en res el que hagueren pogut signar amb els seus anteriors socis de govern, si és que es puga comptar sense risc a provocar en els qui els escolten vergonya aliena, tristesa o pena”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*